maanantai 19. toukokuuta 2014

212. Laukkatehtäviä rodeomummolla

Sain tunnille taas Twistin! :3

En jaksa nyt kirjottaa mitä muuta tein tallilla, niin kerron vaan tunnista tälleen lyhykäisesti.

Meillä oli sijainen. Tehtiin alkukäynneissä väistöjä: piti pitkän sivun alusta väistää kentän keskelle ja sieltä väistö toiseen suuntana, eli takaisin uralle. Sitten tehtiin kevyessä ravissa voltteja ja pitkille sivuille temponlisäys ja askeleen pidennys.

Tunnilla tehtiin paljon laukkatehtäviä. Parin ekan laukkakerran jälkeen mä ja Twist lopetettiin ja vaan käveltiin, kun ei siitä tullut mitään. Tamma-mamma vähän innostu ja pukit lens ihan kohtalaisesti... :'D

Ihme, etten mä tuolta lentänyt..... Jepeltä kun tulin niiin kevyesti viime kesänä... :'D

Muut laukkatehtävät meni ihan jees, piti tehdä laukassa volttia ja sitten mentiin ravissa kentän keskelle kahden puomin väliin (kenttää pituussuunnassa) ja tehtiin voltti toisen puomin ympäri ja sitten ravissa suoraan uralle ja suunnanvaihdos. Sitten vaihdettiin niin, että nostettiin laukka puomin ympäri tehdyn voltin jälkeen. Se meni jo paljon hallitummin.

Mm. laukkatehtävien jälkeen Twist meni sellasta ihme jalat pitkälle eteen -ravia ja se oli sellasta paikallaan hyppelyä kulmissa, kun ei saanutkaan nostaa laukkaa.

Loppuverkka mentiin rauhallisesti kevyessä ravissa. Jäin päätyyn voltille kun siinä tamma pysyi parhaiten rauhallisessa ravissa.

Mua nauratti ihan hirveesti kun Twist rupes pukittaan :'D
Se tuntu niin pyöreeltä ja joustavalta.. Ihan erilaista kun Eetulla... (;

Tunnin jälkeen Twist oli aivan litimärkä. Kaikkialta. Ihankun meidän tunnin aikana olis satanut. Tosin oli ratsastajakin vähän hikinen... Huuhtelin sitte viileellä vedellä koko ponin pikasesti ja vein talliin.

venyyyyy


Mikä tää mun etukeno juttu on??? O.o


venyyyyy


Ihan tosi... SELKÄ SUORAKS!! Tarviin jonkun rautalevyn mun selkään niin pysyis suorassa.... xD


Huomenna on 1. palkin koe, mutta mulla ei (onneks) oo huomenna koetta. Eli aamupäivällä kokeisiin lukemista, iltapäivällä käyn tallilla ja ehkä toivottavasti yks tuttu tulis opettaan mulle matikkaa ja fyssaa.....

En vielä tiiä, kellä meen ens viikolla, mutta todennäkösesti se on Twist ;)


♥Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.