sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

217. Kesäloman alku ja Eetuvideo

Moikka!

Kesäloma alkoi mulla jo perjantaina, tosin ei tuntunut siltä, kun sää on mitä on. Toivottavasti nyt lämpenis.
Wilmassa ei vielä numeroita jostaintyhmästäsyystä lue, mutta keskiarvo siinä 6,5 paikkeilla... Ja matikkakin vaihtuu nyt pitkästä lyhyeen.... Ehkä se amis oliskin ollut se mun juttu... Mutta lääkikseen kun haluan... :D: ristiriitaista

Tallilla oon ollu taas jokapäivä, paitsi tänään. Keskiviikkona oli hoitopäivä, torstaina menin juottaan ja hoitaan vaikkei ollut pakko, perjantaina hoitopäivä + ilta ja lauantaina kävin hoitamassa Eetun ja sitte tehtiin Caritan kanssa ilta.


Tein Eetusta, Eetun lomailusta huhti-toukokuulta videon :)Huomenna mulla on illalla tunti, niin meen neljäks taas hoitaan tallille. Mun pitäis saada Eetu, ja mennään maastoon, mutta yleensä kun mulle on se luvattu, niin en saa :/ Toivotaan parasta♥ ;)

Muita suunnitelmia mulla ei ens viikolle vielä ole, kun muutama iltatalli ja perus hoitopäivät. Katotaan jos saisin aikaiseks vaikka tehdä MyDayn joku päivä.... Ehkä tiistai tai keskiviikko?
Tai no viikonloppuna teen Caritan kanssa la-su aamut ja pe-la illat :'D Sitä sitten neljä viikkoa... Sitten alkaakin jo Eetuilu ;)


♥Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.