perjantai 4. heinäkuuta 2014

223. Ei se murehtimalla ainakaan parane

Ajatukset ei kulje niinkun yleensä. 
En saa niitä vähäisiäkään sanoiksi tähän tietokoneen ruudulle. 
Vielä ei väsytä, vaikka kello on jo reilusti yli puolen yön.
Jos nyt jotain saisin raapustettua. Anteeksi jos on sekavaa! 


Joo... Tällä viikolla mulla siis alkoi Eetun vuokraus♥ Tavoitteita meillä oli jo heti ekalle viikolle, mm. istuntaa, apujen kuuntelemista, perusjuttuja (esim. pohkeenväistöä yms) ja niin edelleen. Mutta, tietysti just mun tuuria!!, Eetu on ihan jumissa. Viime viikolla huomasin jo että sillä ei kaikki oo kunnossa, kun se ei halunnut hypätä. Oli kuulemma ollu jo tiistaina sellanen apea eikä yhtään yhteistyöhaluinen. Siinä sitten todettiin, että Eetu on mm. lavoista aivan jumissa. 
Nää kolme päivää, mitä oon sillä mennyt, oon vaan yrittänyt availla jumeja. Ekana päivänä (tiistaina) tehtiin melkeen kaks tuntia käynnissä taivuttelua ja pohkeenväistöä, avoja, yms. Tokana päivänä käveltiin ja laukattiin, mahdollisimman isoa laukkaa, että avautuis paikat. Sen jälkeen muru tuntui ihan hyvältä, mutta nyt taas eilen (torstaina) Eetu oli alkukäynnit maastossa ihan reippaana ja korvat höröllä, mutta kun päästiin kentälle se vaan suoraansanoen lysähti. Ravailtiin ja laukkailtiin jonkunverran, että saatais lihakset lämpiämään. Lyhyillä ohjilla Eetu yritti kiskoa ohjat alas ja turvan tyyliin maahan. Ratsastelin sitte pitkin ohjin, ja poni meni paremmin. Menin aluks satulalla ja otin sitte satulan pois. Eetu kuuntelee hyvin istuntaa, niin vaikka mulla oli pitkät ohjat, pidin vaan harjasta kiinni. Pyysin Eetun raviin, nostamaan laukan ja hidastamaan pelkällä istunnalla, ja se toimi ku unelma! Loppuviikkona olis tarkotus sitten juoksuttaa, venytellä, taivutella, jumppailla ja hieroa lihaksia. Ehkä jotain miniristikkoa vois hypätä että sais jumpattua, mutta katotaan... Potuttaa kun kaikki tavotteet valu viemäristä alas tän takia. Onneks ei sentään onnu -- se tästä vielä puuttuis!
Vielä tää päivä (perjantai) ja lauantai, ja sitte onkin Eetulla vapaapäivä. Ens tiistaina jatketaan, toivonmukaan paremmalla onnella.


Ens viikosta en vielä sen enempää tiedä, kun että yks yksityistunti / "kouluvalmennus" olis varattuna, mutta en nyt tiiä yhtään tuleeko siitä mitään, jos tätä tahtia mennään. Sormet ristissä!


♥Tia

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, varsinkin nuo laukkakuvat. :)

  VastaaPoista
 2. Hei olisit onnellinen! Viime kesänä ku mun piti ottaa eetu ylläpitoon, se meni just päivää ennen heinäkuuta selästä ja jalasta niin rikki, et se oli vaa käynti kunnossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tuuri molemmilla :'D mut joo, ainaki saan viettää 4 viikkoo murun kaa <3

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.