keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

225. Kun on aikaa, ei ole kirjoitettavaa

Viime viikko menikin vaan Eetua kävelyttäessä, sulfakuurin takia. Miksi ei vaan voi nyt onnistua? Kaikkien muiden vuokraponit on kunnossa ja sitä rataa. Miksi kaikilla muilla menee hyvin?

Ei sinänsä haittaa, saan kuitenkin viettää aikaa murun kanssa, ja viime viikon ratsastus vain siirtyy myöhemmälle. Tällä viikolla yritetään uudelleen. Tällä viikolla haluisin käydä kiipeilemässä. Ehkä joku lähtee mukaan.

Maanantaina pidin ekaa kertaa tunnin yhdelle poniratsastajalle. Se oli aluksi outoa, en ollu aiemmin  pitäny muutakun puolentunnin ponitalutuksia. Ja nyt koko tunnin kestävän ponitunnin. Mutta hyvin se meni. Tyttö oli ilonen eikä tippunu ja poni oli nätisti. Sen enempää en toivonut. ;D

Kävin myös maanantaina kävelemässä yhdellä yksärillä, ensin kentällä ja sitten maastossa. Hieno hevonen :3 yks niitä hevosia, kenen selkään en uskonu ikinä pääseväni!

Ei tosin ihan sitä mitä odotin

Tänään ja eilen kävelin Eetulla ja Donnalla, varmaan myös huomenna ja tän viikon ainakin.

Lauantaina pitäis käydä äitin kanssa ostamassa kirjoja ens lukuvuodelle........ Pitäisi myös käydä vähän shoppailemassa, mutta ehkä tyydyn vaan tilaamaan netistä. Tosin sitäkin joudun oottelemaan, kunnes saan palkan.


Anteeks nyt tällanen pikainen postaus ilman kuvia.... Ei oo hirveesti innostanu tulla tänne postaileemaan ja laittelemaan kuvia kun oon kävellyt vaan pitkin ohjin. Ens viikolle odotettavissa enemmän tekemistä, jos mulla vaikka olis onnea ja Eetu olis kunnossa♥

1 kommentti:

  1. No kyllä teillä sit kohta menee hyvin, ja tyylii kaikkien muiden vuokrahevoset on saikul tms x'D...

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.