tiistai 2. syyskuuta 2014

239. Syksyn ensimmäinen estetunti & Ipa

Maanantain tunnilla mentiin esteitä, joita jatketaan myös ensi tunnilla - ellei tule jotain yllättävää estoa. Mä sain (ylläripylläri) mennä Eetulla, jolla hyppään nyt varmaan taas kaikilla estetunneilla♥. :)

Rakennettiin itse esteet kentälle, mistä syystä tuli sitten yksi vähän tiukempi mutka... Laitettiin pitkille sivuille ristikot ja lävistäjälle yksi.

Aluksi mentiin vaan ravissa ja laukassa puomia toisella pitkällä sivulla, joka sitten nostettiin ristikoksi. Lopussa kaikki oli pystyjä, ja päästiin Eetun kanssa hyppäämään 65cm ratana, sillain pitkäsivu - lävistäjä - suunnanvaihdos - toinenpitkäsivu, sellainen S:n muotoinen rata. Meni hyvin, vaan vikalle juostiin ensin ohi (ohjasin liian oikeelle ja katoin ettei päästä yli joten mentiin ohi), mutta tokalla yrityksellä mentiin hienosti yli.

Tunnin alussa huomasin taas, että hypyssä en vienyt käsiä korviin, vaan pidin ne lähellä. Eihän se niillä pienillä ristikoilla ja puomilla haittaa, mutta kun hypättiin sitten jo 60cm ja 65cm, niin joka hypyssä yritin muistaa myödätä ne kädet sinne korviin asti. Hyvin se meni sitten loppujenlopuksi! :D
Muistin kädet, en muistanut ohjia.... :D

Korkein mitä mentiin, eli 65cm :)


Tänään, tiistaina, pääsin liikuttamaan Ipaa, eli Nannan uutta ponia, kun Nanna on kipeenä. Ipa oli hankala ja meidän meno näytti ajoittain säälittävältä, mutta tuli sieltä hyviäkin pätkiä (ainakin, jos Nannaan on uskominen!). En siis hauku ponia, hieno poni se on, mutta ei vaan ole mulle sopiva :D Nanna saa sillä menon näyttämään paljon helpommalta, kuin mitä se todellisuudessa on. Ne on hyvä pari ja oon ilonen Nannan puolesta, että se löysi itselleen ton ponin♥ :)

Näin me aloitettiin: pää ylhäällä, kumpikin jännittyneinä ja oikeesti näytti säälittävältä :'D


Vähän jo paremmin :)


Löytyihän se sieltä! :D"Moikka, mä oon Ipa" :3


Loppukäynnit maastossa :)


Laitan myöhemmin videoita, missä meen Ipalla ja Eetulla, erilliseen postaukseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.