sunnuntai 14. joulukuuta 2014

289. Lunta ja loskaa - lauantain heppailut

Heipsan! :)

Näiden joulukalenteripostausten tekemiseen ja ajoittamiseen oikeille päiville menee aivan hirveästi aikaa. Onneksi olen jokaiselle luukulle jo keksinyt jotain, suurin osa postauksista on ajoitettukin ja valmiina - olleet jo pari viikkoa. Kerrankin ajoissa jossain! ;) Mutta se tarkoittaakin sitä, että nyt jää aikaa postailla muutakin.

Millaisia postauksia haluatte jatkossa nähdä? Laittakaas kommentilla ideoita! :)


Mutta, kuten otsikosta voi päätellä, lauantaina oli satanut lunta! Lämpötilan takia lumi oli sohjoista ja ratsastaessa kavioihin jäi älyttömän kokoiset tilsat. Ei kiva.

Lauantaina aamulla menin siinä yhdentoista aikaan tallille, kun olin luvannut kuvata Erikaa, kun hän meni Romeolla. Tein siinä Erikan ratsastaessa aamutallille päiväruuat, kun pyysivät. 

Kiitos Erika♥

Erika otti sitten satulan pois ja päästi mut kokeilemaan Romeota ilman satulaa! :D  Yhtään ei poju ihmetellyt tai mitään, seisoskeli ihan paikoillaan että pääsin selkään. Käveltiin jonkunaikaa, taivuteltiin yms., jonka jälkeen punttasin Erikan selkään ja menin takaisin kameran taakse. 

Hyvin nuo kaksi kulkevat yhdessä! 
Vaikka pitkä matka onkin edessä tuon kirahvin kanssa ;)

Käytiin myös pellolla vähän kuvailemassa ja sainkin noista muutaman onnistuneen otoksen (joita Erika varmasti esittelee omassa blogissaan). Myös tietenkin Eetusta piti saada pari kuvaa lumisessa tarhassa:

"Kai toit edes nameja?"

Yhdeltä oli hoitajakokous, jossa koulun takia jouduin ilmoittamaan, etten hoitaisi Eetua tämän jakson aikana muuta kuin lauantaisin. 

Kolmelta pääsin sitten itse Eetun selkään. Ajattelin, että tehtäisiin vain taivuttelutehtäviä käynnissä ja vähän ravailtaisiin, ja niin tehtiinkin. Kentän pohjan takia en uskaltanut laukata.

©Carita

Johtunee loskapohjasta, mutta ravissa Eetu polki oikein kunnolla takajaloillaan! Ravi oli oikein hyvää ja muutenkin käynnissä poni pysyi muutamia liukasteluja lukuunottamatta hyvin pystyssä! :)

Carita ehti kuvata vain alkukäyntejä, kunnes hänen piti mennä pitämään ponitalutusta. Se ei haittaa kuitenkaan, osallistuttiin sitten siihen ponitalutukseen ja tehtiin samoja tehtäviä; mm. pujottelua, pysähdyksiä ja peruutuksia. :)

Poseeraus ja meidän kaunis pinkki viltti... :'D

Eetu oli sen puolitoistatuntisen todella kovapäinen, avut meni hyvin läpi suurimman osan ajasta. Ajoittain Eetu puri kuolaimeen ja vaan kiskoi käynnissä menemään. Loppuverryttelynä ravailin pääty-ympyrällä ja tein temponvaihteluita. Onnistuneet loppuverkat, koska poni oli lopussa ihan rento, ravattiin kierros pitkin ohjin ja käveltiin pitkät loppukäynnit.

Sen jälkeen vein murun tarhaan vielä illaksi. Kävin siinä välissä kotona ja menin takaisin tekemään illan - eli se perus lauantai taas. :)
Toinen tallinomistajan koirista. Voi että ne on sulosia :3


Huomenna mulla on oma ratsastustunti seittemältä, ja ainakin mulla pitäisi olla Faila. Jos kenttä on edelleen samannäköinen kuin eilen, pyydän jos voitaisiin mennä ilman satulaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.