perjantai 12. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI | luukku 12Tämän luukun takaa paljastuukin tällainen pienimuotoinen 'parhaiden kavereiden' postaus, eli kirjoitan vähän mun parhaista kavereista :) ♥Heidi on aivan sairaan kaunis, luotettava, viisas, kiltti ja rauhallinen. Se jaksaa kuunnella mua aina, tai ainakin jaksaa esittää että sitä kiinnostaa :'D Se jaksaa kuunnella mun ongelmia, murheita, iloja ja hehkutuksia (mm. Eetusta). Voin aina luottaa Heidiin, ja voin kertoa sille mitä vaan, eikä koskaan tarvii miettiä leviääkö asia eteenpäin. Heidi on aina mun tukena.

Me ollaan oltu kavereita vasta muutaman vuoden, mutta ollaan tunnettu aina - siitä asti kun Heidi syntyi. Aina ei olla tultu toimeen, mutta se johtuu varmaankin siitä, että me ollaan ihan erilaisia. Meillä ei oikeastaan ennen ratsastusta ollut mitään yhteistäkään. Kun sitten enemmän tutustuttiin, meistä tulikin ihan parhaat kaverit, enkä voisi kuvitellakaan enää elämää ilman Heidiä mun tukena ja parhaana kaverina. :) ♥Hennan kanssa ollaan tunnettu noin 3. luokasta lähtien (8,5 vuotta?) futiksen kautta. Henna on viisas, hyvä koulussa ja silti sillä on vähän vajaat jutut :D Ollaan aikalailla alusta lähtien oltu parhaita kavereita, ja meillä on joitain insideläppiä joita ei voi edes selittää - ja ulkopuolisen korvaan ne voi kuullostaa erittäin oudoilta. Parhaita muistoja on tässä vuosien varrella tullut, ja toivonmukaan pysytään kavereina aina. :) Enää ei eri harrastuksien ja koulun takia nähdä niin usein, mutta välillä ehtii (on pakko ehtiä) kuitenkin näkemään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.