perjantai 5. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI | luukku 5
Tästä luukusta, eli luukusta numero 5, löytyypi viisi lemppari blogiani! Blogit eivät ole järjestyksessä! Näitä blogeja luen eniten, vaikka olenkin lukijana monessa muussakin blogissa. Nämä blogit ovat erottuneet muista ja jääneet mieleen. Blogeihin pääsee klikkaamallablogin nimeä, bannerin alapuolella :)
Ihan ekana silmään pistää blogin ihana banneri! Teksti on selkeää ja kuvat hyvälaatuisia. On myös kiva lukea blogia, joka ei koostu pelkästä kisatreenaamisesta. Tykkään erityisesti erikoispostauksista, kun niihinkin on nähty vaivaa. :)
Helin blogista saa ihania asu- ja ruokavinkkejä, sekä muita erilaisia ihonhoito yms. ohjeita!  
Heppavalokuvaajan ja hevosenomistajan blogi, jossa on kivaa tekstiä ja pääsee paremmin mukaan millaista se hevosenomistajan elämä oikein on. Blogilla oli myös aivan ihania kuvausohjeita-postauksia, joista sai todella hyviä vinkkejä (linkki blogin erikoispostauksiin). :)
Eläinlääkäriksi opiskelevan pitämä blogi. Tämä blogi kiinnostaa mua omien tulevaisuudensuunnitelmieni takia. :)
Hyvin perusteltuja ja hyviä mielipiteitä sisältäviä mielipidepostauksia, sekä teksti on asiallista. Blogin kirjoittaja on SRL:n I-tason valmentaja ja entinen amatööriratsuttaja, ja blogipostauksista olen itsekin saanut hyviä vinkkejä omaan ratsastukseeni. :)Mitkä on teidän lempiblogit tai ketkä on teidän lemppari bloggaajia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.