keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Vuoden viimeinen tunti


Maanantain tunnilla meillä oli Unna sijaistamassa, ja mulla oli Jeppe.

Meillä oli mahdollisuus mennä ilman satulaa, mutta sään ollessa jälleen tuulinen ja kenttä oli vähän liukas, joten päätin sitten mennä Jepellä satulan kanssa - ja ihan hyvä päätös oli.

Tehtiin tunnilla tempon vaihteluita ravissa, istuntaharjoituksia keskiympyrällä käynnissä ja harjoitusravissa, sekä laukattiin yksitellen keskiympyrällä. Lopuksi leikittiin vielä peiliä.. :'D

Viimeviikon tunti meni niin hyvin, että tällä tunnilla vaan vähän ns. hömpöteltiin menemään. Vain keskiympyrällä tehtävät piti tehdä hyvin. Toisin kuin odotin, laukat meni jopa ihan hyvin. Jeppe yritti nostella laukkaa vähän liian aikaisinkin aiemmassa tehtävässä, mutta ei yhtään tuntunut sellaiselta "aikapommilta", vaan enemmänkin innokkaalta. :)

Peiliä leikkiessä ennenkuin päästiin edes riviin, meinattiin käydä mahallamme maassa, joten Jeppepä päätti tämän jälkeen, että kun meidän piti ravata sitten Unnaa kohti (kaikkihan osaa leikkiä peiliä, ettei tarvitse selittää sääntöjä?), poni loikkasi kunnon loikalla ja jollain ihme minipukilla sieltä sen liukkaan kohdan ohi. Eihän siinä itse edes horjahtanut, mutta vähän nauratti kyllä.

Ettei ihan kuvaton postaus, saatte Corasta kuvan. :)
Pupu oli ihan onnessaan päästessään lumihankeen maanantaina riekkumaan.

Eli todella kiva lopetus tälle kaudelle, tunti meni hyvin ja oli ihan hauskaa tälleen välillä saada vähän "vapaampi" tunti. :)  Ja näytti meidän opellakin olevan hauskaa kun nauroi meille.. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.