torstai 8. tammikuuta 2015

Kauden ensimmäinen tunti vauvaponilla

Maanantaina käytiin päivällä Caritan kanssa Horzessa, kun saatiin sinne reilu kuukausi sitten lahjakortit. En oikestaan löytänyt mitään, muuta kuin ne etsimäni raippa ja riimunnaru. Käytiin sen jälkeen Caritalla, ja sitä kautta sitten tallille.

Hiuksista leikattiin sellanen 15cm(?) sunnuntaina. :)

Tallilla oltiin vähän ennen neljää, jolloin autettiin heittämään hepat pihalle ja hoidin sitten Eetun jalat kunnolla niinkuin lauantaina, ja harjasin ponin muuten valmiiksi tuntia varten. Ekaa tuntia (17-18) ei tällä viikolla vielä ollut, joten kenttä oli sopivasti tyhjä. Menin Erikan kanssa kävelyttämään Romeota kentälle, ja pääsinkin sitten selkään :D Erika talutteli ihan riimulla ja narulla, ja mä sain nauttia kyydistä. Ravattiin pari sivua, ja ravi oli ilman satulaakin helposti istuttavissa. Romeo oli älyttömän mukava ja sain kokeilla itsekin ohjaamista riimulla - ihan käynnissä ehkä puoli kierrosta, sekä muutama pysähdys. ;) Poju oli oikein kiltisti ja pysähtyi paljon helpommin kuin kuolaimet päässä...

Alma hoitotoimenpiteissä

Tunnilla meillä oli sitten jälleen Unna sijaisena, ja mulla oli vauvaponi Kerttu. :) Tammalla on oikein kiva selkä istua, mutta hankalat askeleet.. :D Tehtiin ilman satulaa mm. avoja, etuosakäännöksiä, sekä ravissa tempon lisäyksiä ja hidastuksia.

Käynnissä kaikki meni vielä hyvin: pystyin istumaan selässä ihan hyvin. Ravissa vasta alkoivat ne ongelmat! Kertulla on sellainen pieni, pomppiva ravi ja jokaisessa kaarteessa meinasin horjahtaa alas, mutta ainakin Unnalla oli hauskaa sitä showta katsellessa... :D Eetulla on paljon helpompi istua ilman satulaa! Asiaan voi toki vaikuttaa sekin, että taidan olla vähän liian pitkä Kertulle - tai jalat ainakin liian pitkät...

Loppujenlopuksi tunti meni kuitenkin ihan hyvin, en tippunut ja muutenkin selvittiin tehtävistä ihan kohtuullisella menestyksellä. :)  Avoja en ihan täysin vielä ole tajunnut, mutta eiköhän me niitä harjoitella tässä kevään aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.