lauantai 3. tammikuuta 2015

Viikon blogihaaste: The BestBlogitalli järjesti jälleen uuden viikon blogihaasteen, jossa palkintona Back on Trackin kaulahuivi! Vaikka palkinto on ihana, osallistun haasteeseen oikeastaan vain sen takia, että saan kirjoittaa jostain mulle rakkaasta, eli Eetusta. ♥

Blogitallin viikon haaste kuuluu näin: Mikä rakkaassa eläimessä on parasta? Onko suosikkisi oma ponisi, tallin kiltein tuntihevonen vai kenties koirasi? Kerro postauksessasi miksi juuri hän on vienyt sydämesi. 

"Mulle sä oot aina voittaja, hävittiin tai voitettiin"

Tuskin jäänyt epäselväksi kenellekään tätä blogia lukeneelle, että Eetu on se mun elämäni hevonen. Eetu ei ole omani, se on hoitoponini Punametsän ratsastuskoululla. Mulle se ei kuitenkaan ole vain hoitoponi, vaan se on paljon enemmän.

Sä lainaat mulle ne siivet, jotka multa puuttuu 

Lisää Eetusta löytyy sen omalta sivulta TÄÄLTÄ. :)

Tämän postauksen kirjoittaminenhan pitäisi olla helppoa; miksi se lemppari on se paras?
Kun miettii Eetun tasoa, taitoja, luonnetta jne, ei se ehkä ole mikään täydellinen ja paras - ei todellakaan mikään unelmaponi. Mutta juuri mulle siitä on tullut se tärkein ja paras. Se on paras mulle


Eetussa on monia hyviä puolia: se on maastovarma, sillä voi ratsastaa kaikki lapsista aikuisiin ja se on kovan ulkokuoren alla erittäin hellyydenkipeä ja suloinen herrasmies. ♥  Moni ei tosin näe tämän ulkokuoren alle, mutta oon onnekas, kun oon päässyt niin lähelle, että tiedän millainen Eetu osaa olla. :)

♥ I trust you with my heart and soul

Moni varmaan kuvailisi Eetua ehkä pelottavaksikin, kun se ei ole mikään kiltti laittaa kuntoon, jonka takia yleensä hoitaja laittaa Eetulle kamat. Kuitenkin ratsastustunnin jälkeen ratsastajat lähes aina sanovat miten ihana Eetu olikaan ja miten kivasti sen saikaan liikkumaan. Eetulla on paljon annettavaa myös niille kokeneemmille ratsastajille, jotka tahtovat siltä enemmän, kuin esim. vasta vuoden ratsastaneet, mutta toimii kokemattomillakin todella hyvin. :)


Voisin kirjoittaa Eetusta vaikka kuinka paljon, mutta en usko, että kukaan jaksaisi sellaista pitkää tekstipostausta jostain ponista lukea.. ;)

Lyhyesti siis tiivistettynä: Eetu on ihana, luotettava, maastovarma, rakas, kovapäinen, kakara, laiska, isoliikkeinen, itsepäinen, ystävä, komea, hellyydenkipeä, suloinen, kovis, vauva.... Eetua ei riitä sanat kuvaamaankaan. ♥Haastan tätä haastetta tekemään seuraavat blogit:
Ja tietysti kaikki muutkin joilla on oma blogi!

3 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, teen huomenna :) !

  VastaaPoista
 2. Heii mähän tein sen jo ;) xD vai haluuks extra hehkutust Rompust? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tän aikaisemmin ;) Ja mun puolesta voit hehkuttaa Romppua :3

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.