lauantai 28. helmikuuta 2015

Ponikurssin aloitus ja muita höpinöitä

Viime tiistaina, eli 24. päivä, alkoi ponikurssi. Ponikurssi on yksi Espoon seurakunnan kursseista/kerhoista. Ponikurssi on "kurssi", koska se on vain seitsemän kerran mittainen. Syksyllä Erika keksi aloittaa tämän, ja nyt keväällä olemme Caritan kanssa ohjaajina.

Tiistaina menin tallille about puoli kuuden aikaan, koska kurssi on kuudesta seitsemään. Kurssilla on 9 tyttöä, ikähaarukka siinä kahdeksan ja yhdentoista välillä. Ehdittiin Caritan kanssa juuri tekemään ruuat, ennekuin kurssilaiset saapui paikalle.

Ensin oltiin ladossa, käytiin nimiä läpi sekä esiteltiin itsemme lyhyesti. Tämän jälkeen käytiin parit säännöt, miten tallilla kuuluu käyttäytyä jne. Sitten haettiin Alma tarhasta, käytiin hoitopakkia läpi ja hoidettiin Alma. Käytiin myös vähän varusteita läpi, ja sitten kello olikin jo kymmentä vaille seitsemän. Pidettiin loppuhartaus (seurakunnan kerho), jonka jälkeen lapset haettiin kotiin.

Ponikurssin pitäminen on - ainakin ekan kerran jälkeen - ihan hauskaa hommaa! :D

Kun heität pyyhkeen ja ponia kiinnostaa vain se leipäpala kädessäsi.. :D

Loppuviikko menikin sitten koulussa ja koulutöiden parissa, mutta torstaina kerkesin näkemään Hennaa pitkästä aikaa. :)

Ensi viikolla lähdetään porukalla (mm. minä, Heidi ja Carita) leirille, joka on perjantaista sunnuntaihin (6.-8.3.). Kirjoitan leiristä sitten myöhemmin lisää, ja ajateltiin Caritan kanssa taas tehdä jonkunlainen video. Tietysti otetaan myös paljon kuvia ja videoita, joista saa sitten kivan leiripostauksen! Ajattelin myös tehdä jonkunlaisen mydayn / myweekendin, mutta katsoo mitä siitä tulee, ja muistanko kuvata tarpeeksi.. :D

Heitelkääs ideoita: millaisen videon voisimme Caritan kanssa tehdä? :D

2 kommenttia:

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.