torstai 19. helmikuuta 2015

Prinsessapäivät, osa 1

♔ Kampaus, kengät, mekko... 


Torstaina ja perjantaina tanssittiin vanhojentansseja, ja kova harjoittelu selvästi kannatti!

Tähän ensimmäiseen postaukseen wanhoista kerron ja laitan kuvat vain kampauksesta, kengistä ja mekosta, sekä jatkojen asusta. Teen vielä toisen postauksen, johon tulee sitten enemmän niistä itse wanhoista. :)


Ensimmäiseksi kampaus. Kampauksen teki serkkuni Mirka, Parturi-Kampaamo Klassikosta. Ensin ajateltiin kampaus siten, että laitettaisiin letti niin, että se vähän niinkuin kiertäisi pään ja päättyisi nutturaan toisen korvan taakse. Muutettiin sitten vähän suunnitelmaa, ja lopputulos oli tämä:


Aluksi tuntui, että meikki oli liian tummaa, mutta se näytti sitten kuitenkin kuvissa hyviltä! Meikkiin meni puolisen tuntia, ja hiusten laittoon noin tunti. Kun rupesin purkamaan kampausta perjantaina, keräilin sieltä lähemmäs 50 pinniä... Ja olen aika varma, että mulla jäi mustelma takaraivoon niistä.. :'D


Kengät ostettiin äidin kanssa Boutique Kaarina K.:sta. Kengät on Versacen balleriinat, joiden ovh. on 560e... Oon näistä kengistä aivan älyttömän kiitollinen äidilleni ♥ ! Nämä onkin sitten sellaiset forever-kengät. 


Itseasiassa kävelin kengillä vain torstaiaamun, jonka jälkeen heti tanssimaan. Ihme kyllä, mitään rakkoja tai hiertymiä ei kengistä tullut! Perfect 

Mekko tilattiin CallMeLady.com:sta (TÄMÄ mekko). Älkää välittäkö ilmeestä.. :D Mekko maksoi postikulujen kanssa suunnilleen 200 euroa, eli eivät todellakaan ole halvat nämä tanssit..


Mekossa oli alunperin pelkkä vetoketju, mutta käytiin Vanhankartanon ompelimossa laittamassa siihen nyöritys päälle. Ja ainakin omasta mielestäni siitä tuli todella kiva! :)

Kokona on 36, ja oonkin aika yllättynyt, että siihen mahduin...! :'D

Ihastuin mekkoon tuon helman takia. Lainehtiva ja sininen! Onneksi päädyin tähän, enkä siihen vaaleanpunaiseen jota sovitin, sillä sellaisia oli meidän koulussa sitten kolmella tytöllä.. Ja vain yksi muista tytöistä oli ostanut saman värisen (mutta onneksi täysin erilaisen) mekon! :)♔ Kengät ja mekko jatkoille 


Mekko jatkoille oli olkaimeton musta mekko Vero Modasta, joka taisi maksaa pari kymppiä.Kengät on ostettu cittarista, taisivat myös maksaa sen pari kymppiä. Korkoa on about 5cm.3 kommenttia:

 1. Moi! Muistatko yhtään kauan sun mekon tulemisessa kesti? :) mulla on super kiire ja pohdein juurikin tuota sivua - ehtisiköhän vielä tulla��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin vasta tammikuussa ja hyvin ehti pari viikkoa ennen wanhoja. :D Muistaakseni tais kestää sen 3 viikkoa?

   Poista
  2. Ja tilasin mekon siis standardi koossa, joten aika oli lyhyempi. Jos tilaa omien mittojen mukaan, niin toimitusaika on pidempi. :) Mutta 2-3 viikkoa menee, jos tilaa suoraan esim. tuon 36 kokoisen mekon.

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.