perjantai 20. helmikuuta 2015

Prinsessapäivät, osa 2

Koristeet, tanssit, jatkot, tunnelmaa... 

Kirjoitan ensin, ja laitan loppuun kuvat. Joten jos ette jaksa lukea, voitte selata suoraan kuviin! 
Pisteet kuitenkin niille, jotka jaksavat tekstin lukea. ;)


Torstai oli ensimmäinen tanssipäivä - tai oikeastaan ilta. Nukuin melkein puoleenpäivään asti, ja puoli yhden aikaan kampaajani saapui paikalle. Noin tunti meni hiusten laitossa, jonka jälkeen syötiin pikainen lounas.

Sitten oli meikin vuoro. En oikeastaan ikinä käytä niin paljoa meikkiä, kuin mitä mulla oli wanhoissa. Yleensä käytän ripsiväriä, sekä mahdollisesti peiteväriä. Nyt mulla oli kuitenkin suht tummaa luomiväriä, koko naama täynnä peitevoidetta ja puuteria ja mitä kaikkea, sekä ripsiväriä ja jopa huulipunaa. Meikki ainakin näkyi sitten kuvissa!

Puoli neljän jälkeen lähdettiin kotoota, ja sain äidiltä kyydin koululle. Kaikilla oli ihania mekkoja, ja pojat näyttivät pingviineiltä. :D  Noin 20 yli neljä oli meidän parikuvausvuoro, ja puoli kuudelta oli sitten yhteiskuva kaikkien kanssa. Sen jälkeen käytiin pari tanssia läpi salissa, ja mentiin koulun yläkerran käytävään odottelemaan juhlan alkamista.

Juhlat alkoivat seitsemältä, ja kestivät noin puoli kahdeksaan (?), jonka jälkeen saatiin kahvia ja kakkua, sekä tietenkin otettiin kuvia jne. :) Olin aivan hermona, koska kammoan älyttömästi esiintymistä. Kun aloitettiin sitten tanssiminen, niin unohdin koko yleisön ja keskityin vain liikkumaan oikeaan suuntaan.. Loppujen lopuksi kaikki menikin oikein hyvin! Kun oltiin esitetty kaikki tanssit, pojat hakivat äitinsä tanssimaan kikapoa, jonka jälkeen tytöt hakivat iskät. Tämän jälkeen oli vielä kaksi valssia, joista ensimmäisen tanssin yhden kaverin kanssa, ja toisen sitten parin kaveritytön kanssa. :D


Perjantaina mentiin varttia vaille yhdeksän Olarin Hopeakuu-vanhainkodille kolmen muun parin kanssa tanssimaan parit tanssit, jonka jälkeen mentiin sitten koululle.

Koululla meillä oli yhteensä kaksi esitystä, joista ensimmäinen alkoi varttia vaille 10. Yhtään ei enää jännittänyt, ja kaikki meni vielä paremmin kuin edellisenä iltana.

Perjantain tansseissa esitettiin myös meidän oma tanssi, jota emme esittäneet vanhemmille.

Video viimeisessä esityksessä esitetystä omasta tanssista. :)

Toinen esitys oli joskus kahdentoista aikoihin, johon lähes kaikki sitten vaihtelivat pareja, nimiään ja pukeutuivat ei-niin-juhlallisesti. Esitys oli kaikista hauskin, ja - kiitos av-tiimin ja muiden ihanien Olarilaisten - saatiin erittäin ikimuistoiset vanhojentanssit! ♥


Perjantai-illalla oli jatkot Circuksessa, Helsingissä. Paikka oli aika ahdas, kun varmaan puolet Espoon lukioista oli paikalla, ja muutamat jonotti vielä sisälle pääsyä, kun olin jo lähdössä. Muutaman vanhan luokkalaisenkin näin. Kavereiden kanssa tanssittiin lähes koko aika, ja kyllä tuntui jaloissa kun pääsi kotiin.

Koristeisiin oli kivasti panostettu! Seinillä oli hopeisia tähtiä ja tummansinistä kangasta.

Sumensin muut kuvista, kun en jaksanut jokaiselta käydä kysymässä, onko ok jos näkyvät. 
Helpommalla pääsen, kun vain sumennan muiden kasvot. :)

Tangoa?

Mekkoni helma oli vähän pitkä, jonka takia lähes kokoajan joku seisoi helman päällä. Ennen perjantain esityksiä nostin helmaa sisäpuolelta hakaneuloilla - pienentääkseni sitä mahdollisuutta, että mekko mahdollisesti saattaisi revetä.

Täytyy sanoa, että kyllä oli hankalaa, kun lähes kokoajan joku seisoi helman päällä. Hyvä tuuri kuitenkin kävi, kun mekko ei revennyt mistään! Muutamilla repesi mekosta mm. helma, mutta kukaan ei kaatunut tai mitään muutakaan vastaavaa ei käynyt. :) 

Kun sitten perjantaina riisuin mekon ja vaihdoin mukavemmat vaatteet kotimatkalle (köhköh verkkarit ja huppari), jouduin etsimään sieltä kaikki hakaneulat, jotta sain alushameen irti.

Joten vinkkinä niille, jotka aikovat tanssia wanhat: ottakaa mukaan paljon hakaneuloja! ;)

Tämä on meidän omasta tanssista, joka alkoi niin, että meidän oma Darth Vader 
käveli salin poikki tunnarin soidessa taustalla! :D 

Oman tanssin loppu, sekä Olarin lukion aurinkolippu :)

Jatkoilta, kännykkälaatuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.