keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Einolan leiri, osa 1 - perjantai

Viime viikonloppuna (6.-8.3.) oltiin porukalla Imatralla, Einolan tallilla viikonloppuleirillä. Leiriin kuului täysylläpito, sekä viisi tuntia ratsastusta: 2 koulua, 2 estettä ja vapari. Sunnuntaina otettiin vielä ylimääräinen estetunti.

Torstai-iltana Carita ja Olivia tuli meille yöksi, koska lähdettiin perjantaina sitten samaa matkaa kohti Imatraa ja Einolan tallia.
Perjantai-aamuna oli herätys puoli yhdeksän, ja Kampissa tavattiin Heidi n. puoli yksitoista. Bussi kampista lähti 11:15, ja matka kesti n. viisi ja puoli tuntia. Matka ei tuntunut yhtään pitkältä, vaikka olisin olettanut toisin.

Bussissa Helsingistä Imatralle

Perillä oltiin n. viiden aikaan, vähän ennen muita (lukuunottamatta yhtä) joten heitettiin kamat mökkiin ja käytiin "tallikierroksella". Muut saapuivat joskus ehkä siinä kuuden(?) aikaan.

Ensimmäinen tunti oli koulutunti, heti perjantai-illalla, ja sain mennä Dark Taffy "Taffi" nimisellä puoliveritammalla. Alkuun oli vähän hakemista, mutta loppuakohden parani huomattavasti. En kirjoita nyt tarkkaan kaikkea, mitä tunneilla tehtiin, mutta jotain kuitenkin. Kuvista ja videoista varmasti näkee kuitenkin selvemmin. :)

Tehtiin tunnilla mm. väistöjä, mentiin askellajit läpi ja niin edelleen. Taffi oli todella mukava ratsastaa, vaikkakin tarvitsi paljon herättelyä, ennen kuin oma moottori alkoi rullata.

Iltapalan jälkeen jotkut meni paljuun hetkeksi ja me muut jäätiin järjestelemään Nannan synttäreitä. Oltiin porukalla ostettu Nannalle pinkki/liila Spooksin liivi, jota Nanna oli kinunnut ties kuinka kauan :'D Ainakin kelpasi! 

Jokainen ratsastuskuva on joko © Heidi, Fanny, Olivia tai Patta
Jokainen ratsastusvideo on © Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.