sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Einolan leiri, osa 3 - sunnuntai

Sunnuntaina oli leirin viimeinen tunti, joka oli esteitä, sekä iltapäivällä oli vielä lisäestetunti jonka otin. Molemmat tunnit menin hevosella Ein Golden Patrol "Patu", joka on risteytys. 

Ensimmäinen tunti oli heti aamupäivällä. Mentiin lopuksi sellaista rataa, ehkä 60-80cm korkuisilla esteillä. Patu oli todella kiva ratsastaa, se kuunteli hyvin apuja ja etenkin pohkeita. Tultiin erilaisia teitä ja linjoja (suoraa ja kaarevaa). Halusin ehdottomasti hypätä Patulla tokankin tunnin vielä, kun päästiin niin hyvään vauhtiin.
Lisäestetunti oli sitten kahdelta, eli ennen sitä oli juuri sen pari tuntia aikaa pakkailla kamoja ja siistiä vähän paikkoja. Kun jaettiin sitten heppoja pyysin Patun. Lisäestetunnille tultiin vain minä, Nanna ja Carita. 

Puoli kahden jälkeen mentiin talliin hoitamaan ponit, laittamaan kuntoon ja sitten kiirehdittiinkin taas maneesille. 

Tunnilla oli osaksi puomitehtäviä, mikä oli kivaa vaihtelua! :D Ei tunnista sen enempää, videoista ja kuvista varmaan näkee vähän millaisia tehtäviä. 

Mutta sen verran on pakko hehkuttaa, että Patu oli aivan mahtava! Kaikki hepat, joilla Einolassa menin, oli todella hyviä ja kivoja ratsastaa! Muista en osaa sanoa, kun en kokeillut, mutta ainakin hyvältä näytti, kun muut meni! :D


Viimeisenä tultiin vielä kerran pelkkä sarja, jonka korkeudet oli ensimmäisellä esteellä 90cm ja toisella 100cm. Nanna meni puhtaasti ja hyvin, ja Carita meni seuraavaksi, kun ajattelin, että kun Carita selviää puhtaasti, on mullakin mahdollisuudet ehkä samaan. ;) Siinä ei sitten käynytkään ihan niinkuin odotin, vaan Carita tömähti toisella esteellä alas..Koska ollaan saman tasoisia Caritan kanssa, alkoi vähän sitten jännittämään, että pääsenkö itsekään yli. Kaikki jännitys vaan pois ja poni laukkaan. Kun lähestyttiin ekaa estettä, päätin vaan, että näistä päästään puhtaasti yli, ja hienosti mentiinkin. Omakehu haisee... ja pahasti. ;)Se viimeinen metri... :D ♥


Voin vihdoinkin sanoa, että olen hypännyt ratana 80cm ja yksittäisenä metrin!  Tässä reilu kahdessa ja puolessa vuodessa olen päässyt kehittymään ihan älyttömästi. 

Vietiin sitten ponit talliin, ja kaikki ryhmäkuvasuunnitelmat valuivat kaivoon, kun lähdinkin Caritan kanssa Lappeenrannan keskussairaalaan röntgeniin.. Noh, ensi kerralla sitten. :)  Iskä sitten haki meidät sieltä ja suunnattiin mäkkärin kautta kotiin. 


Pieniä vastoinkäymisiä ja sanaharkkoja lukuunottamatta leiri oli ihana, tallilla oli todella hyvät hevoset ja mukavaa seuraa. :)


Jokainen ratsastuskuva on joko © Heidi, Fanny, Olivia tai Patta
Jokainen ratsastusvideo on © Heidi tai Olivia

1 kommentti:

  1. Tia:D kuvasin noi kaikki ekan estetunnin kuvat :D kun kaikki menitte siinä paitsi mä :)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.