perjantai 27. maaliskuuta 2015

Heppamokia - aina ei kaikki vaan voi onnistua


Blogitallin tämän viikon haasteena on jakaa blogissa omia hevosmokia. Palkintona on pari kahden hengen lippupakettia Tampereen hevosmessuille. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen löydät TÄÄLTÄ! :)


Mokaaminen ei aina ole kamalaa, vaan useimmiten vaan naurattaa! Ja jokainen, joka vain on hevosten kanssa tekemisissä tietää, ettei kaikki mene aina näiden kaviokkaiden kanssa ihan suunnitelmien mukaan. Ratsastusta olen harrastanut vasta alle kolme vuotta, joten mokia ei juuri ole - ainakana kuville/videoihin tallentuneena. ;) Kuitenkin kun yritän muistella, niin mitään ei juuri edes tule mieleen. Miksiköhän näin on?   

Tähän aiheeseen liittyen, tuli mieleeni eräs päivä tallilla (ehkä viikko sitten):
Ratsastuksen opettaja yritti saada yhden tytön vähän rennommaksi, kun hän pelkäsi mahdollista tippumista, ja ope päätti sitten sanoa näin: "Ei sitä tippumista kannata pelätä, tuntiponeilla harvoin sattuu mitään sen vakavempaa, ehkä pari mustelmaa. Tiakin on jatkuvasti tippumassa. Hehheh" Joo kiitos :'D Noei, tottahan se on. Mutta onni on, että en vielä tähän mennessä *koputtaa puuta* ole yhtäkään paikkaa murtanut tai venäyttänyt - ainakaan tietääkseni. Näiden 2,5 vuoden sisään olen lentänyt kuitenkin vain seitsemän kertaa.

Eetu ja Nasu


Sellaisia pikkumokia on silti käynyt, mitä varmasti lähes kaikille muillekin on. :D

Olen yrittänyt laittaa hepalle suitsia päähän, ja sitten remmejä kiinnittäessä olen huomannut, että poni onkin onnistunut saamaan kuolaimet suustaan leuan alle - ja eikun suitset pois ja uudelleen. Olen laittanut suojia ja pinteleitä joka ikisellä tavalla väärin. Olen onnistunut laittamaan loimen väärin päin ja huomannut sen vasta, kun olin kiinnittämässä remmejä edestä.. Olen jahdannut hevosia ja poneja pitkin peltoja, metsiä ja jopa kenttää, kun ne ovat (useimmiten sähköistä välittämättäkin) päättänyt lähteä retkelle. Olen tippunut hevosilta tilanteissa, joissa olisi kaikki mahdollisuudet pysyä - näitäkin kertoja on ainakin viisi. Ja kerran-pari olen kirjaimellisesti lyönyt päät yhteen jonkun hevosen kanssa ja siitä jäänyt pieni kuhmu päähän.

Kesän 2013 estekurssilla lensin Eetulta kolmen esteen jumppasarjalla kahdella perättäisellä yrityksellä. Sen samaisen viikon aikana lensin neljästi, mistä koristeeksi jäi kaunis kuhmu suoraan otsaan kaikkien ihailtavaksi.... :'D 

Olisihan se kiva, että näistä kaikista olisi kuvia tai videota - ilmeet nimittäin oli varmaan aika mahtavia... ;) 


2 kommenttia:

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.