torstai 26. maaliskuuta 2015

Puomeja ja ristikoita Failalla

Kuten varmaan huomasitte; en ole yli viikkoon kerennyt postailemaan. Koeviikko alkoi keskiviikkona, joten siihen olen enemmän tai vähemmän lukenut, sekä viimeisiä projekteja ja esitelmiä palautellut. Koulun vika. Mutta nyt lupaan taas skarpata ja postailla ainakin kerran-pari viikossa! :)

Tähän väliin vielä, että postausideoita otan mielelläni vastaan! Varustepostausta on tulossa tässä jossain vaiheessa, kunhan saan kuvattua. Myös helmikuun suosikit ja pian jo maaliskuun suosikit -videotkin ovat tulossa, kunhan saisin vähän rauhaa niitä kuvailla.


Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen, eli maanantain ratsastustuntiin!

Sain siis "vihdoin" vähän vaihtelua Jeppeen: sain Failan tunnille. Tosin ensi maanantaina olen taas menossa todennäköisesti Jepellä, mutta siitä lisää sitten ensi viikolla. :)

Tunnilla mentiin puomeja ja lopussa pari ristikkoa. Ensin vihreäristikko oli myös puomina, ja tultiin vain sitä, sitten kaikkia kolmea puomia (sininen-vihreä-sininen) molemmista suunnista, ja muutettiin jossain vaiheessa keskimmäinen (vihreä) puomi ristikoksi. Lopuksi tultiin vielä pinkkiristikko-puomi-vihreäristikko-puomi (harmaa katkoviiva).

Faila oli alkuun vähän tahmea mutta ekojen puomien jälkeen innostui ihan kunnolla. :D Jopa Jeppe ponnisti kunnolla ristikoille! :3

Että vähän saatte selkoa, miten esteet oli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.