tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tunnin puolikas Romeolla ja Jepen juoksutusta

Heipsan! :)

Viime perjantaina pääsin vähän extempore menemään puolikkaan tunnin Romeolla! Puolessa välissä tuntia ratsastaja kysyi, jos haluaisin mennä tunnin loppuun, ja tietenkin vastasin kyllä. ;)

Juuri sopivasti aloitettiinkin laukkatehtävä ympyrällä, joka meni yllättävän hyvin molempiin suuntiin! Laukka nousi kivasti, vaikka jarruja ei ihan löytynytkään - jarruttamiseen meni ensimmäisellä yrityksellä koko ympyrä ja lisäksi puoli kierrosta uraa pitkin. Tehtiin laukkaympyrä kahdesti molempiin suuntiin, ja ensimmäistä yritystä lukuunottamatta jarrut löytyikin yllättävän nopeasti. :D  Oli ihana päästä taas pitkästä aikaa Romeolla♥  Loppuverkoissa ponski meni kaula pitkänä kaarena ja rentona. Hieno poika! 

Romeo jatkoikin siitä sitten seuraavalle tunnille, ja pääsin pitämään ponituntia - puomeja ilman satulaa - kahdelle pikkutytölle.

Tämän postauksen kuvat © Carita :)

Maanantaina tunnit peruttiin, koska lunta ja räntää satoi vaakatasossa ja kenttä oli ihan sohjoinen. Vähän yritystä, Suomi! Nyt ollaan jo sentään menossa huhtikuuhun.....

Jepelle ei kuitenkaan tee hyvää seisoa liian montaa päivää, joten kävin kävelyttämässä sitä vähän parkkipaikalla - pikkuiselle luminen auto ja paikallaan seisova traileri oli aika pelottavia, mutta urhea Jeppe uskalsi (piiiitkän viivyttelyn jälkeen) hipaista turvallaan autoa... :'D

Carita tuli sitten tallille, tarkoituksena kuvata tuntia. Mutta keksittiinkin sitten, että voisin päästää Jepen kentälle vapaaksi, jos poju vaikka jaksaisi vähän ravailla. Saatiinkin kunnon pukkisarjoja ja aika tyytyväiseltä näytti Jeppe, kun sai vähän päästellä. Lopuksi Jeppe kävelikin vain vähän pitkin kenttää, tökki ihmeellisiä mustia laatikoita (ämpäreitä) kentällä, ja tuli rauhallisesti portille, että "nyt voitaisiin mennä sisään". :) Jeppe näytti niin tyytyväiseltä itseensä, vaikka alkuun ei ihan olisikaan ehkä halunnut juosta.

Tässä teille vähän kuvasatoa Jepen ulkoilusta:

Hei mä lennän taas!Ämpäri on kaveri :D
2 kommenttia:

  1. Moikka! :) Kysyit blogissani ohjetta mustavalkoisiin kuviin. Täällä vanhassa blogissani on ohje siihen: http://punaturkit.blogspot.fi/2014/02/blogin-kuvat-mustavalkoisiksi.html

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.