maanantai 27. huhtikuuta 2015

Avoja Failalla ja rästitunti Jepellä

Heippa! :)


Edellis viikon maanantaina en mennyt tunnille, kun tein illan. Loppuviikko meni aikalailla Eetun luona käydessä, paitsi torstaina olin kuvaamassa Senjaa ja Viksua. :)

Viime maanantaina (kuten otsikosta nokkelimmat jo päättelivät) pääsin tunnille Failalla. Alkuun Faila oli ihan jäykkä ja tahmea, vaikka oli mennyt jo edellisellä tunnilla. Ensimmäiset 20-30min meni siis siihen, että yritin saada tammaa rennommaksi ja asettumaan kunnolla. 

Tehtiin tunnilla avoja ensin ravissa sekä laukassa. Oikeaan kierrokseen oli helpompaa Failalle, mutta laukassa onnistuttiin molempiin suuntiin! Laukkojen jälkeen Faila oli reipas, mutta sitten olikin jo loppuverryttelyiden vuoro. Tamma ravasi todella kivasti ja rentona. Kerran säpsähti jotain, juuri kun ravailin pitkin ohjin, mutta ei siinä mitään. Failalta ei hirveän helposti tipu. :D


Perjantaina menin jälleen rästille, ja sainkin uljaaksi ratsukseni Jepen!  Pääasiassa tunnilla tehtiin avoja ja laukattiin lyhyitä pätkiä. Laukoissa pidettiin asetus sisään, vähän kuin avotaivutuksen tapaisesti. Jeppe oli ihan laiska, mutta laukat onnistui todella hyvin, ja saatiinkin pitkiä pätkiä ihan puhdasta ja reipasta, hyvää laukkaa! :)
Illalla tunnilla menenkin Donnalla, ja luvassa on esteitä! Katsotaan, mitä siitäkin tulee... ;) Siitä tulee sitten omaa postausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.