lauantai 25. huhtikuuta 2015

Eetun kuulumisia ja kuvia!

Moips! :)

Blogi on ollut nyt vähän hiljainen. Syy siihen on, ettei yksinkertaisesti ole ollut aikaa olla koneella. Kaikki aika on mennyt tallilla Eetun luona tai sitten kavereita tapaamassa muualla. Koeviikko lähestyy nopeaa vauhtia, ja pian pitää niihinkin lukea. Onneksi sitten on jo kesä! :D


Eetu on ollut viimeiset pari viikkoa nyt sairaslomalla, joista ensimmäisellä viikolla oli myös lääkekuuri. Eetu nimittäin ontui ja toinen takajalka oli turvonnut aiemmin. Nyt Eetu on jo parempi, puhdas vasempaan kierrokseen ja vähän ep vielä oikeaan. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa!
Oon kuitenkin lähes päivittäin käynyt Eetua hoitamassa sekä viime tiistaina, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kävin juoksuttamassa, kokeilemassa miten liikkuu. Tiistaian oli ihan ep, jonka takia uusi yritys oli vasta torstaina. Nyt Eetu on kuitenkin jo parempi, joten positiivisella mielellä mennään. 

2 kommenttia:

  1. Miks Eetu ontui?o,o oliks se lyönyt sen johonkin tai esim tunnilla nyrjäyttäny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on arvuuteltu, sillä Eetu oli ihan kunnossa vielä torstaina tunnilla. Voihan se olla, että Eetu olisi aamulla tarhassa sen jotenkin onnistunut satuttamaan. Mutta kirjoitan varmaan enemmän, kunhan saan itsekin tietää tarkemmin, että mikä sielä jalassa nyt on/oli. Jänteessä tai luussa se ei ainakaan ole - mikä on positiivista - mutta muuten en vielä tiedä ihan tarkalleen. Ja koska poni ei ole omani, en viitsi sitä lähteä täällä blogissa sen enempää spekuloimaan, ennen kuin tiedän asiasta tarkemmin, ettei täällä saa esimerkiksi väärää käsitystää asioiden oikeasta laidasta. :)

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.