perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hetki ennen takatalvea: Eetu ja minä -kuvapostaus

Sunnuntaina 22.3. olin jälleen katsomassa, kuvaamassa ja auttamassa Erikaa kisoissa. Tälläkertaa kyseessä olivat koulukilpailut, ja Erika meni HeC: 2000 -radan Romeolla. :) Siitäkin enemmän sitten Erikan blogissa TÄÄLLÄ! Myös Rebe (Eetun entinen hoitaja) tuli kuvaamaan.
Reben kuvasivusto: http://rebe2.kuvat.fi.

Kaikista kuvista ja videopätkistä kiitokset Rebelle♥

Kun saavuttiin takaisin tallille kisojen jälkeen, jäin Reben kanssa Punikseen odottelemaan bussia - edellinen oli juuri ajanut suoraan nenänedestä. Käytiin sitten ottamassa muutamia kuvia Eetun kanssa, ja muru oli oikein pirteänä. Ollaan opeteltu Eetun kanssa niin, että kun vihellän, Eetu tulee tarhassa luokse (muualla ei ollakaan kokeiltu tätä). Vihelsin ja Eetu käveli suoraan luokse. Laukassa olisi kiva, mutta on tämä jo saavutus. ;) Eetu käveli suoraan "syliin" ja olikin heti hamuamassa taskuista nameja.

Eetu on vähän mustasukkaista sorttia: se ajoi muut ruunat pois ja tuli ihan vierelle, yritti jopa ajaa Rebenkin pois, mutta Rebe onneksi tietää millanen Eetu osaa olla ja miten tuota läskipäätä kuuluu käsitellä. ;D"Mami mä rakastan sua, vaikka välillä näytätki vähän tyhmältä..." ♥


En voi sanoin edes kuvailla, miten paljon tätä suomiputtea rakastan ♥
6 kommenttia:

 1. Eetu ei sauraa sua pitkin tarhoja (kosk se tykkää sust) vaan kosk sä annan sille nameja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se seuraa vapaana pihassa ja kentälläkin, oli nameja tai ei. Eikä mulla tossa edes ollut nameja, kun annoin namin Rebelle, joka antoi sen sitten Eetulle. Ei se muita seuraa tolleen, ellei oikeesti oo paljon nameja. Että tuutko sitten uudelleen pätemään, kun oot ottanut selvää asioista vähän enemmän? :)

   Poista
  2. No sä oot opettanu Eetuulle sen et ku seuraa nii sa namin koska se tökki turvalla sun kättä eli se ootti namia.

   Poista
  3. En ole opettanut Eetulle seuraamista (tai pysähdyksiä tms mitä siinä voi tehdä) namien kanssa, oon vain lähtenyt kentällä kävelemään ja poju tuli perässä. :) Nameja annan yleensä vain hoitamisen ohessa/jälkeen sekä kuntoonlaitossa "palkinnoksi". Seuraamisesta poju saa vain rapsutuksia. :) Ja Eetu tökkii aina turvalla mun kättä tai kylkeä, nuuhkii taskuja ja hörisee. :)

   Poista
 2. Nii se on oppinu ku lähet kentälle namien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En "lähde kentälle namien kanssa". Namit eetu saa karsinassa hoitamisen / kuntoonlaiton jälkeen. :) En myöskään tajua, mikä ongelma tässä muka on. En halua kuulostaa itsekkäältä, mutta voin sanoa, että Eetu on vain kiintynyt muhun. Enkä ymmärrä miten se voi häiritä sua noin paljon, että pitää vieläkin jankata asiasta, vaikka olen moneen kertaan jo selittänyt asian. :) Myöskin, jos asia noin kovasti häiritsee, en usko että kukaan pakottaa sinua blogiani lukemaan.

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.