perjantai 29. toukokuuta 2015

Haaste hevosbloggaajille!

Löysin Pilanpäiten-blogista kivan haasteen, joka löytyy myös täältä! :)


Ohjeet osallistumiseeen ovat helpot; lisää haastepostaukseesi alla oleva kuva, vastaa kysymyksiin, ja haasta mukaan vähintään kolme blogia!
1. Hevoset vai ponit?

Hevoset!

2. Kenttä vai maneesi?
Kenttä. Joskus talvisin kaipaa maneesia, kun kenttä on jäässä, mutta kyllä mielummin ratsastan ulkona kentällä. :)


3. Koulu, esteet vai maasto?
Esteet mieluiten, ehdottomasti. Ja maastoilu tietysti on kivaa. :) Mutta kyllä sitä kouluakin menen ihan mielelläni joskus, kun onhan se kuitenkin pohjana muulle ratsastukselle.4. Raippa vai kannukset? 
Raippa. En tykkää käyttää kannuksia, sillä kannuksilla on inhottavaa tökkiä hevosta kylkiin - varsinkin, kun omat jalat heiluu välillä miten sattuu...

5. Suojat vai pintelit?
Suojat. Pinteleiden kääriminen on tylsää, vaikkakin koulua vääntäessä näyttääkin kivemmalta, kuin suojat.6. Lyhyt vai pitkä raippa?
Riippuu, mitä tehdään ja mikä hevonen. Esimeriksi esteillä pidän lyhyttä raippaa, mutta koulutunneilla pitkää. Tietysti jos on poni (esim. silloin Kertun kanssa), pidän lyhyttä raippaa. Ja jos laiskuus iskee, otan sen raipan, joka ensimmäisenä osuu käteen...

7. Tarhaus yksin vai laumassa?
Täysin hevoskohtaista. Puniksessa osa on laumoissa, osa yksin; riippuen siitä, miten ne tulevat toimeen muiden kanssa. Hevonen on kuitenkin laumaeläin, niin ainakin pari hevosta olisi mun mielestäni kiva pitää samassa, että on edes jotain seuraa! :)8. Ratsaskoulu vai yksityistalli?
Itse käyn ratsastuskoulussa, joten varmaan sitten se. Oman hevosen kanssa varmaan yksityistalli voisi olla mukavempi, mutta se ei ole nyt ajankohtaista.

9. Vuokrahevonen vai oma hevonen?
Vuokrahevonen. Ainakin tällä hetkellä. Aika ja raha ei riittäisi omaan hevoseen juuri nyt. Ehkä joskus. :)
10. Lempihevonen?
Tähän kysymykseen ei vastausta tarvinnut miettiä sekunnin sadasosaakaan. Mun lempihevonen koko maailmassa on ja tulee aina olemaan Eetu♥

Sekä tietysti kaikki halukkaat voivat vastata haasteeseen omassa blogissaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.