keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Viimeaikaisia ratsastuksia ja kuvia

Heipsan :)

Blogin kirjoittelu on edelleen jäänyt vähemmälle, mutta ylimääräistä aikaa ei yksinkertaisesti ole. Koulu vie tällä hetkellä eniten aikaa, jonka lisäksi pitäisi ehtiä tehdä vielä projektit ja läksyt. Sen lisäksi teen iltoja tallilla, jonka takia ei ole iltaisinkaan juuri vapaata. 

Jos kaikki menee nyt suunnitelmien mukaan, niin muutoksia on luvassa. Mutta kirjoittelen niistä sitten - asioiden varmistuttua - enemmän. ;)


Eetua olen yhä hoitanut joka kerta, kun olen käynyt tallilla. Pullero vaikuttaa tyytyväiseltä lomailuunsa, vaikka hirveän huomionkipeä siitä on nyt tullut.. Ei kelpaa huomio, mutta ei kelpaa myöskään se, että ei huomioida.. :D Viime viikon torstaina pääsin jälleen Kipsillä, jonka kanssa käytiin alkukäynnit maastossa, ja sitten kentällä kaikki askellajit läpi. Enimmäkseen mentiin ravissa rennosti verkkaillen. Päästiin jopa jotenkuten yhteisymmärrykseen siitä, miltä ratsastuksen kuuluisi näyttää. Kipsi kun nostaa pään taivaisiin heti kun ottaa ohjat, enkä halua kiskoa sieltä suusta. Tämän takia mentiin piiitkiä pätkiä pää taivaissa, mutta kyllä sieltä hyviäkin pätkiä tuli. :)

Perjantaina kävin Failalla vähän ilman satulaa kentällä. Tamma oli kuulemma ollut jäykkä edellisenä päivänä, ja sitä se oli edelleen. Tehtiin väistöjä, avoja, sulkuja ja yritettiin saada mahdollisimman rentoa liikettä aikaiseksi. Vaikka tuuli aika kivasti, niin Faila oli ihan jäkevä, eikä ollenkaan hypellyt tai ollut hermostunut. Mentiin ehkä 40-45min, kun piti iltakin tehdä.

Arvaa eläin? ;)


En vedä suusta, vaikka siltä ehkä näyttääkin... 


Maanantain tunnilla pääsin Failalla, ja mentiin maastoon. Lähdin vähän sillä fiiliksellä, että "ei Faila kuitenkaan ole edes reipas", kuten edellisellä maastokerralla Failla oli käynyt. Fai kuitenkin yllätti erittäin positiivisesti, kun laukkapätkällä saatiin jopa melkein edellä oleva heppa kiinni! Laukkapätkien jälkeen mentiin yhdelle metsäpolulle, jolla oli pari puuta kaatuneena, joita saimme sitten hypätä siinä matkalla. :) Faila oli ihan innoissaan, ja jäi kyllä hyvä fiilis tunnitsa! Kotimatkan ravipätkät menivätkin sitten reippaassa ravissa, ja kerran Faila nosti laukankin (onneksi helposti pidäteltävissä, eikä lähtenyt muiden ohi). Tulipas pitkä teksti. Pahoittelen postaustaukoja, mutta valitettavasti niitä voi tulla tässä ennen kesälomaa vielä lisääkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.