maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus tallilla - esteitä ja maastoilua | osa 1/2

Tässä postauksessa perjantaista ja lauantaista!
Tuli liikaa kuvia ja videoita yhteen postaukseen, joten jaoin sitten kahteen :D


Moikka! :D

Toivottavasti kaikilla oli hyvä juhannus! Itsellä se meni yllätysyllätys tallilla; iltatalleja tehdessä ja ratsastaessa.

Perjantaina käytiin pienellä porukalla (minä Grandilla, Carita Ipalla ja Luckyn omistaja Luckylla) maastossa. Matkaan meni ehkä tunti, kun käytiin laukkaamassa pari pätkää ja hyppäämässä yksi puunrunkokin. :D  Erika sitten kysyi, jos menisin iltapäivällä yhden toisen ratsukon seuraksi Romeolla käyntimaastoon, ja tietysti vastasin myöntävästi. Maaston jälkeen pyörittiin hetki kentällä, ja ai että kun on ihana hevonen! On Erika onnekas, kun tuollaisen möhkäleen omistaa ♥


Lauantaina sain taas ratsastaa Luckylla, ja hypättiin taas pitkästä aikaa. Kokeiltiin vähän tammuskan kykyjä, ja hienosti L hyppäsikin! En tiedä, miten korkeita sillä on ennen hypätty, mutta lauantaina päästiin 60cm pysty, johon sitten päätettiin se hyppykerta. :)  Ihan ei ratsastaja päässyt alkuun mukaan hyppyihin, mutta yhdessä päästiin kuitenkin jokaisesta esteestä yli.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.