keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Maastoretki ja esteitä Luckylla + Grandilla fiilistelyä

Heips! :)

Suoraan asiaan...

Viime viikon keskiviikkona kävin Luckylla maastossa. Alunperin piti ensin kuvata Heidiä ja Viksua, mutta suunnitelmiin tuli muutos, ja meninkin vaan maastoon sitten Luckylla. :) L oli ihanan reipas, korvat hörössä ja kuunteli kuitenkin pohkeita. Pariin otteeseen L yritti lähteä kotiin päin, mutta riitti, että pohkeilla kertoi, mihin suuntaan oltiin menossa. Laukkailtiin myös pari pätkää, ja ai että kun oli hieno fiilis, kun poni laukkaa täysiä ja kuitenkin hidastaa pyynnöstä! Hypättiin myös parin puunrungon yli yhdellä polulla ja L hyppäsi niin kivasti! :) 


Perjantaina pääsin Grandilla. Meidän ensimmäinen, yhteinen, "virallinen" ratsastuskerta! :3
Fiilistelin vain selässä, käytiin askellajit läpi satulalla ja ilman! Poju tuntui niin mukavalta ratsastaa, mutta kyllä vaati vatsalihaksia (ehkä joskus saan sen sixpäkin ;) !).

Vähän on vielä hakemista tän pojun kanssa, mutta hiljaa hyvä tulee! Ensi perjantaina meillä onkin estevalmennus, ja jossain kohti tulossa vielä kouluvalmennustakin!

Nyt kun Eetu on toistaiseksi poissa pelistä, niin on ihana päästä kuitenkin kehittymään eteenpäin ja ratsastamaan myös kesällä. :)♥Sunnuntaina pääsin jälleen ihanalla Luckylla, ja kokeiltiin vähän hypätä. Aloitettiin ihan maapuomeilla, jotka nostettiin sitten n. 50cm ristikoiksi.
Ekan puomin ylitys oli taas työn takana, mutta sen jälkeen päästiin jo laukassakin puomit ja esteet!

Luckyn aiemmasta estekokemuksesta ei ole tietoa, ja vähän hataralta tuntui, joten päätin lopettaa sitten pieniin ristikoihin, kun ne meni niin hyvin. :)  Alunperinkään ei siis ollut tarkoitus mitään pikkuristikoita suurempia hypätä.

2 kommenttia:

 1. Ota 20cm lyhyempi ohja ja kyynerpäät kylkiin niin ponilla olisi jotain, mihin tukeutua jos haluat ratsastaa kunnolla. Esteillä tasapainon säilyttämisen kannalta olisi hyvä myös pitää tuntuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti mut ei kiitti :) joka kerta en välttämättä jaksa tai halua "ratsastaa kunnolla". Ja jos otan lyhyemmän ohjan Luckylla esteillä, se vetää ihmeloikat esteiden yli ja muuten pyristelee vastaan. En tosiaan halua vetää sitä suusta, ja nyt vasta harjoitellaan esteillä.

   Ja toiseksi, en ota ohjeita anonyymeiltä. Peace.

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.