torstai 2. heinäkuuta 2015

Metsäretki ja heppojen uitto

Heips! :)

Keskiviikkona 1.7. käytiin pienellä porukalla uittamassa heppoja. Meitä oli minä ja Lucky, Nanna ja Ipa, sekä Grandi ja sen omistaja + Carita ja Emilia, jotka tuli pyörillä mukaan.
Ensin ratsastettiin noin 2,5 tuntia maastossa, että päästiin rannalle, jossa voitiin heppoja uittaa. Saatiin aika paljon katseita, kun käveltiin rannalle. :D  Ranta, jolla uitettiin, oli joku koirille tarkoitettu pikku ranta.
Grandi ei uskaltautunut veteen ollenkaan, ja Ipa tuli Luckyn perässä. L on aiemmin käynyt kuulemma paljon uimassa, sillä tamma sukelteli ja leikki vedessä... :'D

Saatte nyt kuvapostauksen tyylisen postauksen päivästä! :)En toki tippunut, kun Lucky väisti tuota kuvassa näkyvää oksahommelia... XD

Hehheh :DIlmeet kaikilla on aikas ihanat... :D ♥2 kommenttia:

  1. En muuten tiennytkään, että puniksesta pääsee ratsastamalla uittorannalle, ja ihan sairaan kätsyä että löysitte tollasen paikan! Antaa muiden tuijottaa, eikö ole hevosta ennen nähneet ;) Oli teillä varmaan super hauskaa! En yhtään ihmettele että tipuit, vedessä on ihan hirveen vaikea pysyä kyydissä jos hevonen tekee vähääkään mitään enemmän tai vähemmän yllättävää :D 2,5 h suuntaansa alkaa olla jo ratsastettava matka, mutta hyvin ne hevoset jaksaa sen jos vauhti on rauhallinen. Musta jossain luki että hevosella pitäis sen vapaapäivänäki kävellä 10 km lenkkejä niin jos sitä kautta miettii niin eihän toi ole matka eikä mikään. Mahto olla hauskaa ja kivaa vaihtelua hevosille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niitä Pohjois-Espoon (?) ratsastuspolkuja/reittejä pitkin mentiin Nannan johdolla :D Oli ihan sairaan hauskaa, vähän nauratti kyl, kun kaikki tuijottaa silmät pyöreinä ja lapset iha "äiti kato heppa!!!!!" :'D Käynnissä mentiin suurin osa matkasta, mennessä tais olla pari ravipätkää ja takaisin tullessa ne + laukkapätkä. :) Ja hyvin jakso Lucky vielä sillon seuraavana päivänä laukata ympäri kenttää pohkeista ja pidätteistä välittämättä... ;) XD Mut jep! Ihanaa vaihtelua (ja uus kokemus) niin hepoille kuin ratsastajillekin! :)

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.