maanantai 20. heinäkuuta 2015

Vähän pidempi postaustauko...

Heippa! :)

Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi... 

Blogi on ollut nyt jonkun aikaa hiljainen, kun ei oikeastaan ole ollut mitään postattavaa, eikä oikein aikaa postata. Myös tietokoneen hiiri on reistaillut, mikä hankaloittaa esim. kuvien muokkausta ja videoiden editointia. 

Jukka......tekee mitä Jukka nyt ikinä tekeekään... :'D

Muutama viikko sitten perjantaina vietiin tammat laitumelle, ja menin Grandilla vain ilman satulaa vähän jumppaillen. Viikonloppu menikin tuttuun tapaan tallilla iltatalleja tehdessä. 

Maanantaina 6.7. oli toisiksi viimeinen ajotunti ennen ajokoetta, sekä pidin taas ponitunnin, ja haettiin tammat laitumelta kotiin. Tiistaina sitten oli viimeinen ajotunti sekä inssi, josta pääsin ihan heittämällä läpi; ja nyt mulla onkin sitten ajokortti! Ajokikseni sain jonkun Fordin, jota kutsun nimellä räkis, koska se on ruma ja varmaan pian vielä leviää käsiin... :'D  Ainakaan seuraava auto ei sitten voi olla kamalampi... 

Seuraavan kerran meninkin tallille vasta perjantaina, jolloin mulla oli Grandin vuokraus. Mentiin vaan kentällä jonkunaikaa ja käytiin maastossa loppukäynnit. Grandi oli tapansa mukaan alkuun tahmea ja hidas, mutta loppua kohden vain parani! :)  Sekin viikonloppu meni iltatalleja tehdessä, sekä Luckylla ratsastin lauantaina.


Ja en olekaan tainnut vielä mainita, että Punametsään saapui pari viikkoa sitten uusi tuntiheppanen, Kapu, eli oikealta nimeltään muistaakseni God's Gift! :)


Tiistaina 14.7. meillä oli estevalmennus Grandin kanssa. En päässyt (ehtinyt) kaikkiin hyppyihin mukaan, mutta ei se haitannut; kokonaisuuteen olen kuitenkin tyytyväinen. :) Päästiin myös vesimaton yli kun se oli maassa yksinään, sekä myös sen ollessa esteen alla! Ensimmäinen ylitys oli G:n mielestä hirmuisen jännä, ja se täytyi hypätä hipaisematta. Muuten päästiin käynnissä hyvin askeltaen yli, sekä laukassa hienoilla hypyillä! :)  Ehkä meillä onkin mahdollisuus onnistua niissä estekisoissa! :)True ammattilainen, vai mitä? ;)Jos ne ohjat olisi oikeasti paremmin käsissä, niin olisi varmasti paaaljon helpompaa....!


Luckylla olen mennyt nyt pari viimeistä lauantaita taas, sekä viime tiistaina kaverin kanssa käytiin Mallalla ja Donnalla maastossa!


Huomenna mennään uudelleen kaverin kanssa maastoon, sekä hyppään Grandilla vielä sitten toisen ratsukon kanssa, ja kuulemma jatketaan näillä vähän erikoisemmilla esteillä..! :D

Ja sovin nyt sitten G:n omistajan kanssa, että ratsastankin tästä lähtien tiistaisin, kun silloin on ryhmävalmennuksia tarjolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.