keskiviikko 12. elokuuta 2015

Viikot vierii ja kesäloma on jo ohi....

Taas on vierähtänyt viikko ilman postauksia, mutta jälleen pistän kiireen piikkiin. Lauantaina alkoi taas erkka, joka on nyt sitten joka toinen lauantaiaamu, sekä maanantaina oltiin laivalla Heidin ja parin muun kanssa. Tiistaina oli Grandi-päivä, ja käytiin Caritan & Luckyn sekä Konnan & sen omistajan kanssa maastolenkillä. Löydettiin uusia polkuja, sekä ensimmäistä kertaa maastossa mun kanssa Grandi heitti aikamoiset pukit kesken laukan... :'D Ei siinä mitään, kukaan ei tippunut ja hepat kaikki hidasti kun pyydettiin. :)

Viime viikolla meillä oli myös Grandin kanssa pitkästä aikaa kouluvalmennus, jossa jälleen löysin Grandista ihan uusia ulottuvuuksia. Sain jopa tunnin loppupuolella ponin pyöreäksi ja takajalat alle - sitä ei ole tapahtunut noin hyvin vielä kertaakaan..!  Ja muutenkin perus alkutahmeuksien jälkeen G:stä kuoriutui taas aivan upea kouluhevonen!

Sain myös kuvia kouluvalmennuksen alusta, alkuverkoista, joiden jälkeen rakas kuvaajani Carita joutui valitettavasti lähtemään.... Mutta kiitos näistä kuvista Carita ♥ :)

Tänään, keskiviikkona, kävin taas Eetulla jumppailemassa, sekä pääsin Luckyn selkään! Molemmilla menin ilman satulaa, ja kumpikin oli ihanan reippaita. Kävin alkukäynnit kummallakin maastossa, jonka jälkeen pyörittiin kentällä. Eetun kanssa tehtiin avoja ja taivuteltiin käynnissä, sekä otettiin muutama pätkä ravia. Luckyn kanssa taivuteltiin enemmän ravissa, ja tammahan kulki lennokkaasti ja pyöreänä! Pitkään aikaan ei ole L noin kivasti liikkunut! :)  Otettiin myös parit laukat ympyrällä, sekä ravilisäyksiä. L oli aivan super ♥  Ihana oli päästä taas tytsyllä vähän tuuppailemaan! :)

Huomenna meenkin sitten taas Eetulla, sekä niitä koulukirjoja pitäisi käydä ostamassa, kun sekin alkoi tänään... En yhtään jaksaisi... Miksei kesä voi jatkua vielä muutaman kuukauden? Ja sitten viikonloppu taitaakin mennä tuttuun tapaan tallilla.. Paitsi lauantaina on hoitajakokous, enkä vieläkään ole 100% varma miten jatkan. Koska Eetu on nyt kuitenkin vielä toistaiseksi pois tuntikäytöstä, ja se on ainoa vakkarihoitsuni, jota haluan hoitaa juuri vakituisesti, niin pitää nyt vähän katsoa... :/  Mutta onneksi on vielä pari päivää ennen kuin täytyy päättää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.