perjantai 18. syyskuuta 2015

Erikoiseste-rataharjoitukset: maastoesteet kentällä | 13.9.

Perjantaina 11.9. oli viimeinen estevalmennus ennen sunnuntain kisoja. En niistä kirjoita sen enempää, mutta saatte videon tunnista. Videolla kuuluu tälläkertaa niin omat kuin valmentajankin kommentit. Siispä kysynkin teiltä, että haluatteko valmennuksista / kisoista yms mielummin tällaisia videoita, vai niitä joissa on musiikkia eikä juurikaan puhetta? :)
Sunnuntaina 13.9. naapuritallilla järjestettiin (kuten otsikosta näkee) erikoiseste-rataharjoitukset, eli ns. maastoesteitä kentällä. Kisat alkoi klo. 16 ja ensimmäinen luokka oli 50-60cm, joka hypättiin Grandin kanssa. Toinen luokka olisi ollut 80-90cm, mutta ajateltiin, että 50-60cm oli parempi, kun kuitenkin vähän erikoisempia esteitä kyseessä. :)

Ollaan nyt valmennuksissa treenailtu juurikin niitä erikoisempia esteitä, ja Grandi hyppää kyttäilemättä kaiken, mitä sen eteen tuo! Tavoitteena olikin puhdas 0-rata, sekä mahdollisesti ruusuke - ja saatiin molemmat! Eli ei voi muutakuin hymyillä ;) !

Verkassa Grandi oli ihan reipas ja kokoajan valmiina, mutta kun kentälle päästiin, se ei liikkunut juuri ollenkaan. Ravi kyllä pysyi, mutta hyvä kun saatiin edes muutama pätkä laukassa. Ennen varsinaista rataa saatiin hypätä mikä tahansa este (paitsi sarja), ja päätin hypätä puskaesteen. Grandi kyllä hienosti hyppäsi, mutta itseltäni tippui ohjat ja meinasin tippua... Eli mahtava aloitus, eikä toki jännittänyt jo muutenkin :'D !  Muuten menikin sitten hyvin, saatiin pudas 0-rata ja päästiin 5. sijalle! :D Eli ei huono suoritus kuitenkaan! Oon todella tyytyväinen ♥ Seuraavissa kisoissa täytyy sitten vaan rohkeasti pyytää Grandia eteen, kun mennään 60cm ja 80cm luokat!6 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus. Varsinkin noi videotkin on todella kivoja. Varsinkin toi pukkikohtaus oli hupaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Ja joo, Grandi vaan sai ihme hepulit :D Kiitos!

   Poista
 2. Wau, hyvä te! :) Grandi on vaan musta niin upeen näkönen, en kestä *_* Hyvältä näyttää, kaikin puolin!
  Videot oli munkin mielestä tosi hyviä ja helppoja seurata, enkä nyt kyllä keksi mitään mussutettavaa tästä postauksesta- tekstikin on selkeää ja mukavan hyväntuulista :) Hyvät fiilikset todella välittyy ja sehän on aina tavoiteltavan arvoinen juttu! :)

  -Siiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös Grandin puolesta :D Sitä ei kyllä ihan heti uskoisi 18-vuotiaaksi! ;) Tää kommentti todellakin piristi päivää, kiitos! :)♥

   Poista
 3. Fonttia isommaksi niin on kivempi lukea !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettinyt fontin kokoa jo jonkun aikaa, mut en ole vielä jaksanut muuttaa, kun omaan silmään ollut ihan hyvä. Mutta juu voisihan sitä vähän suurentaa :)

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.