perjantai 25. syyskuuta 2015

Kesän ämpärilista - mitä tein ja mitä jäi tekemättä?

Kesäkuussa tein blogiin kesän 2015 ämpärilistan, eli Bucket Listin. Nyt viimein sain aikaiseksi käydä vähän läpi listaa, sekä katsoa mitkä asiat sain tehtyä ja mitkä mahdollisesti jäivät tekemättä. :) Olin melkein jo unohtanut koko postauksen, kunnes selailin vähän vanhoja postauksia ja huomasin sen.

Selatessani listaa, tajusin, että tekemättä jäi vain pari asiaa. Kuitenkin lähes kaiken sain tehtyä, ja täytyy varmaan ensi kesänä taas tehdä uusi lista!  Merkkasin listaan pinkit sydämet tehtyihin kohtiin, ja tummansiniset niihin, mitkä jäivät tekemättä. Liilat sydämet tarkoittavat, että tein asian osittain.

Postauksen kuvat on kaikki tältä kesältä. :)Tapaa uusia ihmisiä

- Tapasin kesän alussa ainakin muutamia uusia ihmisiä. Ei sen jälkeen olla nähtykkään, mutta mitäpä tuosta. :)


Vietä päivä ilman elektroniikkaa (känny, TV, ipad, läppäri, ...)

- Vietin montakin päivää ilman läppäriä, ipadia ja TV:tä, mutta ilman puhelinta en tainnut olla yhtään päivää. Kännykässä on kaikkea, mitä "tarvitsen" päivittäin. Olisihan se ollut mahdollista, mutta jos ihan rehellisiä ollaan, en voi olla kauan ilman puhelinta.. :'D


Ui järvessä

- Käytiin parikin kertaa uimassa järvessä, eli tehtävä suoritettu!

Tammat laitumella

Rusketu

- Kädet, kaula ja naama ruskettui ihan kivasti, sekä loppukesästä myös vähän jalat. Olin taas lähes koko kesän ratsastushousuissa ja topissa, joten en paljoa ruskettunut kuitenkaan. Hiukset tosin vaaleni taas entisestään. :D


Katso auringonlasku ja -nousu

- Tehtävä suoritettu osittain. Näin paljon auringonlaskuja, mutten tainnut nähdä yhtäkään auringonnousua. Syy siihen on, että en tainnut yhtenäkään aamuna herätä niin aikaisin. Kesällä kun on hyvä nukkua pitkään. ;)


Ota paljon valokuvia

- Kuvia tuli paljon kesältä, ja niitä onkin täällä blogin puolella näkynyt. Lähinnä tallilla otettuja kuvia, sekä sitten joitain kuvia mitä otin puhelimella.


Käy päiväreissulla / risteilyllä

- Tämä toteutettiin Heidin kanssa 10.8., kun käytiin Tallinnassa risteilyllä; kun kumpikin oli vihdoin täyttänyt 18 vuotta!


Valvo kokonainen yö

- Valvottuja öitä oli monia, niin ennen valmennuksia kuin myös muita menoja. Pitkään valvominen on paljon hauskempaa ja helpompaa, kuin aikaisin herääminen.


Käy yöuinnilla

- Tätä en onnistunut valitettavasti toteuttamaan. Meidän oli kaverin kanssa tarkoitus jäädä yhelle mökille yöksi ja käydä yöllä uimassa, mutta huonon sään takia ei silloin päästykkään, Muutakaan päivää ei sitten saatu sopimaan, kun aina jommalla kummalla oli jotain muuta menia.


Vietä kavereiden kanssa aikaa myös tallin ulkopuolella

- Tämäkin yllättäen onnistui. Vaikka suurin osa kesästä menikin tallilla, niin ehti sitä jonkunverran myös tallin ulkopuolella näkemään kavereita. :)


Saa ajokortti

- Sain ajokortin ensimmäisellä yrityksellä, heti syntymäpäivänäni. Eli melkein kolme kuukautta jo ollut kortti!

Yötä tallilla

Paista vaahtokarkkeja nuotiolla

- En päässyt toteuttamaan, valitettavasti. Tätä voi onneksi tehdä vaikka kotona takan äärellä. ;)


Muista päivitellä blogia

- Tehty ✔


Nauti kesästä!

- Suoritettu onnistuneesti! ✔ Jälleen yksi ihana kesä täynnä iloa, muistoja, kavereita ja hevosia! :) ♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.