keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syksyinen kuvaushetki Eetun kanssa + infoa blogin jatkosta

Ensin tulee vähän infoa blogin jatkosta!

Blogia en todellakaan ole siis lopettamassa, vaan sen sisältö tulee muuttumaan. Nyt kun illat pimenee, ei meidän tunnilta saa enää kuvia eikä videoita. Joten blogin sisältö tulee lähinnä koostumaan Grandista, Eetusta sekä muista postauksista. Tulossa on kysymyspostausta - kunhan saan kisapostauksen pois alt. Muitakin postausehdotuksia saapi heitellä tuonne kommenttiboksiin; ne ovat aina tervetulleita! :)

Toivoisin myös aktiivisempia lukijoita, kommentteja sekä risuja ja ruusuja postauksiin, että tiedän millaisista postauksista pidätte ja millaisia toivoisitte postausten olevan! :) Siispä kommentti kommentista toimii myös täälläkin! Pienikin kommentti voi piristää päivää, eikä varmasti vie hirveästi teiltä aikaa. Kiitos niille, jotka ovat jo kommentoineet postauksiini aikaisemmin. Tulee hyvä mieli, kun joku kommentoi pitäneensä postauksestani!


Mutta sitten postauksen pääaiheeseen, eli kuvaushetkeen Eetun kanssa! Jos Eetun kuvat eivät (jostain ihmeen syystä) kiinnosta, ei postausta tarvitse lukea loppuun, sillä sieltä ei muita kuin Eetun kuvia valitettavasti löydy. ;)


Maanantaina 28.9. käytiin siis Caritan ja Nannan kansa kuvailemassa pellon vieressä Eetun ja Ipan kanssa. Saatiinkin ihan kivoja kuvia - vaikka Eetua kiinnosti ruohotupsut paljon enemmän kuin kamera... ;)  Kiitokset Caritalle kuvista♥!

Miten yksi pieni (läski) hevonen voi näyttää näinkin tyhmältä? :'D

Kun ollaan eri mieltä siitä, otetaanko söpöjä yhteiskuvia vai syödäänkö ruohoa..... 


"Mä en jaksa näitä kuvia aaaaina. Anna mä nyt syön tota ruohoo vaan...!""Noni, nyt se yrittää pussata"

"Äiti ei nyt pussailla, ku noi kattoo!!"

9 kommenttia:

 1. Se on totta et nykyään ei blogeihin ilmesty paljoa kommentteja. Ihmiset vaan lukee tekstin(jos jaksaa) ja vaihtaa blogia/sivustoa. Nykyään monet ei enään jaksa kommentoida. Toki poikkeuksiakin on. Blogin kirjoittajalle tulee kyllä ihan tosissaan hyvä mieli, kun saa positiivista kommenttia ja lukijat ilmaisevat läsnäolonsa jotenkin. :)

  Tässä postauksessa olevat kuvat ovat aivan ihania. Tulin hyvälle mielelle näitä katsellessa. Te ootte kyl niin hyvä pari Eetun kanssa et kateeks käy! <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep totta. Oon nyt itekkin yrittänyt aktivoitua ja käydä kommentoimassa muiden blogeihin. :)

   Poista
  2. Niin, ja kiitos ihanasta kommentista! :) Eetun kanssa ollaankin kohta 3v suunnilleen tätä suhdetta ja luottamusta kasvatettu, että hyvä vaan jos näkyy uloskin päin :D♥

   Poista
 2. Ihania kuvia. Lopuksi tässä pari postausideaa: linkkaa blogisi, päivä jonkun kaviokkaan näkökulmasta, toivekuvapostaus, tallivideopostaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eetua on aika mahdoton saada poseeraamaan millään lailla, kun tuo ruoho kiinnostaisi niiiin paljon enemmän ;). Mutta kiitos postausideoista, voisin toteuttaa vaikka kaikki! :D

   Poista
 3. Ihania kuvia! Oot kyllä kehittynyt huimasti ratsastajana, esteillä ja koulussa. Olisi kiva jos tekisit tulevaisuudessa sellaisen tallipäivävideon ajan kanssa, mihin oikeesti kuvaisit paljon mitä teet yms :) ja joku kehityspostaus (eetun kanssa tai yleisesti sinä ratsastajana) olisi kiva, ja loppuun joku video missä olisi konkreettisesti nähtävillä pätkiä tms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tallipäivävideon oon tekemässä jossain vaiheessa, kun on jotain muutakin kuin vain iltatallia tai ratsastustuntia. Ja kehityspostausta on Eetun kanssa (joulukuussa 2014: http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/2014/12/joulukalenteri-luukku-15.html), sekä aiemmin tein blogiin kehittymispostauksen ihan alusta asti viime syksyyn(?) asti, mutta se on luonnoksiin palautetuissa postauksissa. Siistin siis vähän blogia joku aika sitten, ja palautin luonnoksiksi niitä vanhoja, laadultaan huonompia postauksia. Joten voisin tämän toteuttaa uudelleen :D Kiitos ideasta! Pitää katsoa, jos löytyisi videoitakin.

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallinen tuo neljänneksi viimeinen kuva! Upeita otoksia kyllä jokainen :)
  Minullakin olisi postaustoive, tahtoisin kovasti lukea sinusta ratsastajana ja millaiset hevoset matkasi varrella ovat sinua jollain tavalla merkittävästi muuttaneet/opettaneet :) ja varsinkin jos löytyy sitä nimenomaan vanhaa kuva/videomatskua niin laitapa oikein läjäpäin näkyville! :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Meillä harvoin onnistuu tarkoituksella yhteiskuvat, eivätkä nämä ole poikkeus. Kuvia tuli varmaan 400, joista muutama onnistui molempien osalta. :D
   Voisinkin tehdä kokonaan oman postauksen tuosta ideasta, kun oikeastaan mua on merkittävästi opettaneet vain Eetu, sekä nyt sitten myös Grandi. Mutta kiitos ideasta, täytyypi toteuttaa!

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.