maanantai 12. lokakuuta 2015

PunRan seuraestekilpailut - 60cm ja 80cm | 27.9.

Postaus on vähän myöhässä, kun kuvien saaminen kesti odotettua kauemmin.. Mutta eipä mitään, nyt kuitenkin postaukseen. :)


Sunnuntaina 27.9. oli Punametsässä PunRan seuraestekilpailut. Menin Grandilla 60cm ja 80cm -luokat, joista ensimmäinen meni pieleen oman virheen takia totaalisesti, ja toisesta saatiin sitten puhdas 0-rata! :D  Se oli ensimmäinen 80cm ratani, josta tuli vieläpä 0 virhepistettä! Nyt ei voi muuta kuin hymyillä ja olla ylpeä!

Huomatkaa keskittynyt ilme... ;)

60cm luokan verkassa Grandi oli todella reipas ja ihan valmiina menemään, ja niin se oli myös radallakin! Tosin saatiin radasta hylätty, kun en osaa ilmeisesti erottaa numeroita 1 ja 11.... :'D  Joo, hypättiin 1. esteen sijasta 11. este, joten hylkäyshän siitä tuli. Saatiin kuitenkin mennä perusrata läpi, joka menikin sitten paremmin kuin mikään rata ikinä siihen mennessä! Grandi liikkui kunnolla eteen ja hienot hypyt tuli! Vähän nauratti radalla, kun en osannut edes sitä ensimmäistä estettä tulla oikein... Mutta mitäs pienistä! Päästiin sekin virhe korjaamaan sitten seuraavassa luokassa. :D80cm luokan verkassa Grandi oli jo huomattavasti hitaampi ja alkoi jo väsyä. Verkkaesteille tultiin vain huonoihin paikkoihin (liian lähelle) ja muutenkin oli todella laiskaa menoa. Radalla Grandi oli edelleen hidas, mutta hienosti päästiin kaikki 12 estettä puhtaasti yli. Toisesta vaiheesta aika oli 30,98, millä päästiinkin suoraan sijalle 13/24. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun olen päässyt perusradalta jatkamaan toiseen vaiheeseen! Radan viimeiselle esteelle tultiin todella huonosti ja hitaasti, mutta onneksi Grandi oli jälleen ihanasuperparas ja pelasti tilanteen hyppäämällä kuitenkin esteen yli ♥  Kyllä oli hymy herkässä, kun päästiin radalta ihan aplodien saattelemana! Jotkut siis taputti, koska oltiin pahasti feilattu se edellinen luokka.... ;)  Mutta en voisi tyytyväisempi enää olla, kun kuitenkin ensimmäinen 80cm ratani kyseessä!

Linkki videoon
Kiitos kommentoinnista kaverit :D


Käytiin sitten loppukäynneillä maastossa, ja Grandikin vaikutti tyytyväiseltä. :)  Saatiin myös vihdoin korjattua meidän suurin ongelma kisoissa; nimittäin laukka. Laukka vihdoin rullasi ja muistin pyytää eteen, enkä jännityksissäni pidätellyt liikaa. Tähän on hyvä lopettaa tämä kisakausi, ja jatkaa treenaamista sitten tuleviin kisoihin! 

Kiitos ihanille kuvaajilleni kuvista ja videoista ♥
Lähestymiset verkka-esteille 80cm luokan verkassa meni kaikki ihan pieleen...


10 kommenttia:

 1. Kyllä teidän eka 80cm oli paljonpaljonpaaaaljon parempi kuin minun ja Pillerin, ei kannata huolehtia muutamasta lähestymisvirheestä- niitä sattuu ja varmasti jännitti ihan älyttömästi! Me tultiin pohjaan jokaiselle esteelle viimeistä lukuunottamatta, eli kyllä tuo oli aika hyvä kasikympin debyytti minun silmään! :)
  En tiedä miksi, mutta kaikista lukemieni blogien hevosista Grandi on sellainen, jota olisi ihan äärettömän kiva itsekin kokeilla! :D Rapsutuksia sinne :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Todellakin jännitti, eka 80 ja muutenkin edellinen rata mennyt jo (oman jännityksen takia....) päin honkia.. Mutta onneksi Grandi on niin ihana, että korjasi myös mun virheitä radalla. :) Joo, oon kyllä onnekas kun "löysin" Grandin - vaikka se olikin kokoajan ihan nenän edessä ♥. Rapsutuksia myös sinne Pillerille :*

   Poista
 2. Olehyvä 80cm kommenttiraidasta ;D

  VastaaPoista
 3. TIA! Sulla ja Grandilla meni tooosiiiiiiii hyvin :)
  Ainahan niitä feilauksia tulee mutta niistä voi parantaa, kuten sä paransit.
  Noi sun 80 hypyt näyttää tosi hyviltä :3
  varmasti sulle ja grandille tulee jatkossa hyviä kisakokemuksia, ja joskus huonoja kisakokemuksia.
  kuvatkin ovat hyvän laatuisia <3
  Ja uskon että jännitti , jos oli eka
  - Iida M :3
  (kirjotan mun ukin sp : l nii oon nimettömän )
  Ja taas kerran hyvä postaus
  risut - ei mitään
  ruusut - postaus oli pitkä ei liian lyhyt , ei ollut kirjotusvirheitä (ainakaan mun silmään)

  VastaaPoista
 4. Hyvinhän teillä meni, varsinkin se 80! :D Sun esteistunta näyttää tosi tasapainoiselta vaikka olisi lähestyminen tullut juureen, mä aina roikuin apinans kyydissä! Onnittelut hyvistä radoista, varsinkin siitä 60cm... ;)
  Noei, onnea hyvästä 80cm!
  Todella ihana blogi sulla:) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Grandin hypyt on kuitenkin niin tasapainoisia, että itsellä helppo istua, kunhan vaan pääsee mukaan hyppyyn. :) Haha kiitos :D <3

   Poista
 5. Montakohan kertaa tämä kommentti nyt tulee kun puhelin sekoilee.....

  Hyvinhän teillä meni, varsinkin se 80! :D Sun esteistunta näyttää tosi tasapainoiselta vaikka olisi lähestyminen tullut juureen, mä aina roikuin apinans kyydissä! Onnittelut hyvistä radoista, varsinkin siitä 60cm... ;);) Noei, onnea hyvästä 80cm!
  Todella ihana blogi sulla:) <3

  VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.