sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Grandi vastaa!

Terppa ihminen (tai mikä ootkaan joka tätä luet)! Olisko sulla porkkanoita taskussa? Muista tuoda ne mulle. Mutta älä kerro Tialle, että sekin tois mulle silti porkkanoita. Se tuo mulle aina jotain herkkuja. Siks mä pidänki siitä.

Kiitos kaikille jotka lähetti mulle kysymyksiä! Oli hauska vastailla niihi ja toivottavasti Tia antaa mun joskus uudelleenki kirjotella tänne! Nyt sitte niitä vastauksia... Mikä on lempiherkkusi? Mistä pidät eniten?
Lempiherkku on kaikki mitä voi syödä. Varsinki porkkanat. Ja omenat. Ja leipä. Ja sanoinhan jo porkkanat?

Mikä on parasta elämässä?
Hmm... Tää on vaikee.. En osaa valita ruuan ja herkkujen välillä.

Missä olet parhaimmillasi?
Esteillä oon oikea hurjapää! Tai no ei niillä pienillä mittään jalkoja jaksa ees nostella, ihan turhia sellasset risut. Vasta sitte ku nousee isommiks niin sit mennään eikä meinata.  Pidätkö enemmän maastoilusta talvella vai kesällä?
Kesällä maastot on kivoja kun pääsee kiitolaukkaamaan ja on lämmintä, mut talvella on kylmää. Eli kesällä.

Mikä on lempipuuhaasi?
Syöminen.

Mikä on Tiassa parasta?
Se kun se tuo mulle herkkuja. Eikä aina tajua pyytää muo ratsastuksessa kunnolla eteen, niin enhämmä nyt turhaan jaksa jalkoja nostella. Se on ihan kivaa, et välillä voi sit vaan hölkkäillä.

Luonnehdi itseäsi kolmella sanalla?
Nuori ja komea *köhköh* ja tietenkin nälkäinen!
Oletko koskaan tiputtanut Tiaa selästäsi?
Kerran se melkeen tippui kun vähän venyttelin esteen jälkeen, mut siellä se ninjaili ja jouduin takas töihin. Mut iteasiassa just tossa yks sunnuntai Tia tipahti maastossa kesken laukan, kun se ei tajunnut et nyt käännytäänki sinne sivupolulle ku siellä edessäpäin oli selvästi jotai pelottavaa nii enhän mää nyt sinne voinu mennä!

Minkälainen ratsastaja on hyvä ratsastaja juuri sinun tapauksessasi?
Sellanen joka ei heilu ja ei pyydä mitään liian vaikeeta tai raskasta, ja antaa kävellä paljon. Ja antaa herkkuja. Ja pysyy kyydissä, vaikka vähän innostuisinki.
Mitä teet päivittäin?
Syön ainaski. Tai joskus tuntuu et en oo syönyt ikuisuuteen, mut sit joku tuo mulle kauraa. Ja tietenki myös leikin mun tarhakamujen kanssa.

Mitä pelkäät yli kaiken?
Eihän tällanen iso nuori mies mittään pelkää! Pah. No okei ehkä sitä et mun ruuat vietäis pois. Ja sitte sitä käärmettä joka sylkee vettä mun päälle. "Ei oo mitää pelättävää se on vaan vesiletku" ne sanoo. Mut ne on väärässä. En tykkää siitä yhtää ei sitä tiiä vaik se söis mut yhtäkkii!!!!

Korkein hyyppämäsi este?
Yli metriä oon hypännyt, kisasinki joskus! (Tian kanssa ollaan menty vasta metriä.)

Lempijekkusi?
Hauskinta on, ku joku taluttaa muo tarhasta tai tarhaan ja sit äkkiä lähdenki eri suuntaan. Mun mielestä se on hirveen hauskaa, ku aina sit pääsen syömään heti heinäpaalista - oikee buffetti! Noi ihmiset ei siitä oikeen oo tainnut tykätä, kun aina tulee kommenttia että ei muka sais tehä silleen... Mut mäpäs teen silti, ihan ruuan takia.

Mitä teet kun haluat saada ruokasi ajoissa?
Ensin tuijotan silleen tosi söpösti, mut jos ei se toimi nii potkin ovea, että ne huomais et oon siellä eikä unohtais muo. Sekään ei jostain syystä oo toiminu, mut tähä mennessä on ruoka aina tullu kuiteski sit. 

Nyt ku kerranki saan tänne kirjottaa, nii lähetän terveisii äitille ja kaikille kavereille. Oon nyt varmasti sit kuuluisa tän jälkeen ja kaaikki tuo mulle herkkuja. Eiks je? 

Herkuista tulikin mieleen, et kohta taitaapi olla ruoka-aika..... Heipat ja hirnahdus kaikille !3 kommenttia:

 1. Kuule Grandi, munkin lempipuuhaa on syöminen! Mennäänks joku ilta illalliselle? (;
  Ja mä ymmärrän kyllä tän sun pelon vettä syökseviin käärmeisiin, et oo ainut ja onhan se aika jännä juttu- niitä sanotaan muuten letkuiksi ja ne on kiva ase antaa ihmisille takaisin kun nappaat sen suuhun ja heiluttelet!
  Ihana postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illallinen kuulostais hyvältä, tilataan jälkkäriks sit porkkanakakkua! Tota pitää varmaan kokeilla joskus, sais noi hölmöt ihmiset maistaa omaa lääkettään. Kiitos ideasta! - Grandi

   Kiitos! :) Ja kiitos sulle ideasta! Nyt pitäisi vielä omat vastaukset saada vastailtua... Kun löytyis vaan sitä aikaa kuvata videolle.. ;D

   Poista
  2. Muista jättää aikaa myös monille uudelleen otoille, puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä.... :Ddd

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.