sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Onnistuinko tämän vuoden tavoitteissani?

Viime vuoden joulukalenterin luukussa 17 kirjoitin tälle vuodelle tavoitteita ratsastuksessa sekä muuten elämässä. Nyt olisi aika katsella taaksepäin kulunutta vuotta ja miettiä, onnistuinko toteuttamaan mitään. :)

Saatte nähdä harvinaisia selfieitäni ;) Älkää järkyttykö!


Ensin tavoitteeni ratsastuksessa:


50,0% tai yli HeC kouluradasta Eetun kanssa
- Tätä ei tapahtunut siksi, että Eetu oli juuri "kisakauden" ajan sairaslomalla, eikä sitten päästy näyttämään taitojamme. Tämä tavoite siis siirtyy vähän myöhemmäksi. Tähän mennessä olemme Eetun kanssa kehittyneet yhdessä paljon, enkä usko että tämän enempää poni voi mulle enää opettaa. Mutta kyllä me vielä näytetään! ;)  Grandin tosin kanssa saatiin yli 50% PunRan seurakoulukilpailuista, eli tavallaan onnistuin tavoitteessani.

Esteillä istunnan, paikan katsomisen, lähestymisen, yms parantaminen
- Grandi on opettanut mulle paljon esteillä ratsastamisesta, joten voisin vannoa niin istunnan kuin myös paikan katsomisen parantuneen huomattavasti. Eetun kanssa en koskaan oppinut katsomaan paikkaa vaan luotin siihen, että se katsoo itse. Nyt Grandin kanssa täytyy itsekin vähän katsoa mistä menee ja mistä tulisi hyvä ponnistuspaikka, tai muuten Grandi tekee omat päätöksensä, enkä välttämättä ehdi hyppyyn ollenkaan mukaan. 

Parempi istunta
- Ilman satulaa mulla on omasta mielestäni hyvä istunta, mutta satulan kanssa sitä pitäisi vielä harjoitella. Kädet kun eivät millään tahdo pysyä oikeilla paikoillaan... :D

Puhdas rata estekisoissa
- Kuvittelin postausta tehdessäni käyväni Eetun kanssa estekisoissa tänä vuonna, mutta sattuneesta syystä näin ei tapahtunut. Grandin kanssa kuitenkin onnistuttiin kahdesti, 40cm- ja 80cm-luokassa! Olen todella tyytyväinen niihin (etenkin tuohon 80cm-rataan), mutta olisihan se ollut kiva onnistua myös Eetun kanssa.. :)


Sitten muut tavoitteeni tälle vuodelle:


Kesäkuntoon 2015
- Ei tapahtunut. Ihan omaa laiskuuttani tämä :'D

Enemmän lenkkeilyä Coran kanssa
- Tässä onnistuin odotettua paremmin. Kävimme Coran kanssa usein lenkeillä, joskus lyhyemmillä, joskus sitten jopa sen 8km lenkeillä. :)

Pitää kirjaa menoista ja tuloista
- Jaksoin tätä ehkä muutaman kuukauden? 

Ajokortti
- Ensimmäisellä yrityksellä kortti käteen, heti syntymäpäivänäni. :D 

Herkkulakko
- Taisin olla viisi vai peräti kuusi kuukautta herkkulakossa alkuvuodesta, kunnes vain lopetin. En edes muista miksi. 

Kuvauksen harjoittelua
- Lähinnä tallilla on tullut kuvailtua kavereita kisoissa ja valmennuksissa, sekä muutenkin ratsastelemassa, sekä heppoja tarhoissa ja muutenkin. Myös Coraa on jonkunverran tullut kuvailtua tässä vuoden aikana kotipihalla. :)

Kiroilun vähentäminen
- Tämä on vaikeaa, ja edelleen pääsee kirosanoja suusta ihan ajattelemattakin. Tallilla kuitenkin aina yritän välttää, sillä siellä kuitenkin käy paljon lapsia ja heidän vanhempiaan. 

Vähän p*skaa naamassa, mutta ketäpäs se tallilla haittaisi :D

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu blogini haasteeseen !
    www.tavoitteenakisaradat.blogspot.fi
    (liitythän muutenkin lukijaksi)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.