perjantai 18. joulukuuta 2015

Saanen esitellä: Ismo

Heipparallaa! Tia sanoi, että mun täytyisi esitellä itteni täällä blogissa, kun tuun täällä jatkossa näkymään. Alotetaanko vaikka ihan perusasioista.Elikkäs, minä oon tään blogin uusin heppajäsen, ja muo voitte kutsua Ismoksi (luulis, että olis oma esittelysivuki jo tehty, vink vink Tia!). Oon 15-vuotias ja rodultani amerikkalaisranskalainen lämminverinen hevonen. Asustelen yhdellä yksityistallilla Espoossa, jossa mulla on muutama heppakaveri, muutama liikuttaja, oma karsina ja ruuat, sekä iso tarha omassa käytössä. 

Minä oon luonteeltani kiltti, utelias, sulonen ja symppis. Tykkään ihmisistä ja laukkaamisesta. Sateella meen tarhassa aina puun alle, mikä on hyvässä paikassa tarhan perällä. 

Pari vuotta sitten musta alettiin tehdä ratsua, ja nyt olenkin jo aika taitava. Laukan oppimisen jälkeen en muuta enää haluis tehdäkään kun laukata. Myös väistöt luonnistuu. Ravi on tosi pomppuista, mutta eihän muuten pääse lujaa ellei ole jo valmiiks lennokkaat askeleet, eikös?


Tian kanssa tutustuttiin vasta ihan äskettäin, tarkalleen ottaen 6. joulukuuta, kun se tuli käymään muo kattomassa. Silloin se harjasi mut, minkä jälkeen mentiin kentällä hetken aikaa. Vähän testailin, mitä se tekee, jos yritän liikkua omineni, mutta ei se mulle suuttunut. Sain sillon laukata paljon ja hypättiinki pari pikkusta estettä, ja Tialla tuntui olevan hirveen hauskaa kun nauro vaan koko ajan. Ja minä sainki sillon paljon kehuja, kun olin niin hieno poika! Kyllähän minä sen jo tiesin, että oon hieno poika, mutta on ne kehut silti aina kivoja! 

Pari kertaa ollaan nyt Tiankin kanssa menty tossa kotikentällä, ja oon sitten aina pörissyt tunnin lopussa. Ei muo oo hengästyttäny olleskaan, mut on vaan ollu hauskaa kun saanu vähä hömppäillä.


Ainiin, ja mullahan ei käytetä kuolaimia olleskaan. 
Tialle kuulemma ihan uus juttu, mutta hyvin on toiminu.Nyt heipparallaa ja hirnahdus kaikille, meikäpoika lähtee tarhailemaan! 
Tulkaa toki takasinki, nii pääsette lukemaan meidän puuhailuista!

- ISMO -

4 kommenttia:

 1. Ohoh, taas uus heppakaveri sulla Tia! Mistäs tän löysit? Näyttää kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kavereiden kautta :) Ja Ismo on aivan ihana. :)

   Poista
 2. oo kuis usein tällä nyt meet ? kivan näkönen,ratsastus kuvia odotellessa! kiva kun oli kerrottu hevosen näkökulmasta niin oli mielenkiintosempi :D Onks tää primuksen lähelt :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos! :D On täältä lähistöltä. Ja meen nyt ainakin kerran viikossa. :)

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.