tiistai 8. joulukuuta 2015

Vastaukset kysymyksiinne à la minä, osa 1

Ruunapojat ovatkin jo vastailleet teidän kysymyksiinne, ja nyt olisi sitten mun vuoroni. ;)  Jaoin kysymykset kahteen osaan: minuun ja bloggaamiseen liittyvät kysymykset ja sitten hevosiin ja ratsastukseen liittyvät. Tässä postauksessa on nyt tuo ensimmäinen "kategoria", ja myöhemmin tulee sitten se toinen.

Alkuperäinen suunnitelmani oli, että tekisin molemmat osat videopostauksina. Tietenkin sitten luotettava Windows Movie Makerini päätti lopettaa toimimisen kokonaan, joten ainakin tämä ensimmäinen osa tulee nyt tekstinä... Toivottavasti saisin sen toisen osan sitten videona! Pitää vain kysellä yhdeltä tietokoneviisaalta apua tähän.. :)


Miksi kirjoitat blogia?
Blogi on mulle kuin päiväkirja, jonka jaan koko maailman kanssa. En kirjoita mitään kovin henkilökohtaista, mutta kuitenkin todella paljon elämästäni - lähinnä hevosiin liittyen. Blogia on sitten myöhemmin kiva selailla ja muistella vanhoja hyviä aikoja. :)

Mikä toi sinut bloggaamisen pariin?
Muistaakseni aloitin bloggaamisen ihan huvikseni, jotta saisin kirjoiteltua ratsastuksistani postauksia, joista voisin sitten myöhemmin nähdä, miten olen kehittynyt vai olenko ollenkaan.

Minkälaiset postaukset houkuttelevat sinua jättämään postaukseen kommentin?
Sellaiset postaukset, joissa on mielenkiintoinen aihe, hyvä teksti ja kuvia / videoita, sekä sellaiset, joiden lopussa on jokin kysymys jonka lukiessa mulle tulee heti mieleen jotain vastattavaa. Tällöin usein jätän kommentin. :)

Mitkä "pikkujutut" ärsyttävät sinua? 
Se kun joku on lukenut viestin esim. facessa tai whatsapissa, mutta ei kuitenkaan vastaa mitään. Ja tietysti ötökät ja aikaiset aamut. Ja jos mulla on huono päivä en jaksa ylipirteitä ihmisiä, vaikkei se heidän vikansa olekaan, mutta se vain ärsyttää.. :D

Mikä on lempivuodenaikasi ja mikä juuri siinä on parasta? 
Kesä. Vastaan tähän aina kesä, koska kesällä on synttärit, on lämmintä ja mikä tärkeintä: on lomaa! Kesällä on paljon aikaa olla tallilla ja nähdä kavereita, kun ei tarvitse aamusta iltaan istua ensin koulussa. :)


Mikä sinusta tulee isona?
Toivonmukaan eläinlääkäri. Mitään konkreettista varasuunnitelmaa mulla ei oikeastaan edes ole; vaikka ehkä pitäisi. ;) Joskus jo ala-asteella päätin, että haluan eläinlääkäriksi, enkä ainakaan toistaiseksi ole mieltäni muuttanut. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, niin kysykää ihmeessä! 
Vastailen mielelläni kysymyksiin, kunhan ne pysyvät asiallisina.  :D

~ kommentti kommentista! ~

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus, Ihana toi kuva. Toivottavasti, saisit sen toisen kyssäripostauksen tehtyä videolle. :)

  VastaaPoista
 2. Oletko nyt lukiossa? Mitä aineita aiot kirjoittaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen :) Viime syksynä kirjoitin englannin, nyt keväällä tulee kemia, matikka ja fysiikka, sekä ensi syksynä biologian ja äidinkielen. Näiden jälkeen sitten toivonmukaan valmistun. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :D Ja hei kiva että sää jatkat bloggaamista :*

   Poista
 4. Muuten musta hyvin toteutettu ja kirjoitettu postaus,mutta mun mieleen tämä jäi vähän lyhyeksi :) Olisin siis kaivannut enemmän kysymyksiä joihin vastata, eli vika tuskin on siellä päässä, mitäs emme itse kysyneet :D
  Voisikohan ruunapoijjaat käydä blogissasi taas kirjoittelemassa, vaikka jouluun valmistautumisesta tai ensi vuoden suunnitelmista? :) Siinä toivepostausidea, jos sellaista kaipailet joskus :3

  -Siiri

  VastaaPoista
 5. Kiitos postausideasta, pitääpä sanoa ruunapojille. ;) Pian on myös uusi ruunanretale liittymässä meidän blogiporukkaan! Joten ainakin hän voisi itsensä esitellä täällä piakkoin. ;) Ja juu, vähän lyhyeksi jäi omastakin mielestä, mikä onkin yksi syistä, miksi olisin videona halunnut postata. Toivottavasti saisin tietokonevelhon korjaamaan movie makerin, että saisin edes sen toisen osan videomuodossa. :D

  VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.