torstai 12. toukokuuta 2016

Hyppyjä Ismolla 11.5.

Kerrankin osui Heidin kanssa aikataulut yhteen, eli sain kuvaajan paikalle! Oltiin jo suunniteltu, että hypätään. Ismon nykyisellä tallilla kuitenkin on vain yksi este käytössä, joten kokeiltiin sitten vähän, että miten korkealle Ismo pääsee. Lopulta este oli noin 75-80cm korkea.Varmasti päästäisiin korkeammallekin, kunhan Ismo saisi lisää lihaksia ja me yhdessä enemmän treeniä! 

Verkattiin alkuun ravissa ja laukassa. Hyppiminen aloitettiin ristikolla, jota tultiin molemmista suunnista, ja vaihdettiin se sitten pieneksi pystyksi. Pikkuhiljaa nostettiin estettä, aina parin onnistuneen hypyn jälkeen. Oikeaan kierrokseen oli huomattavasti Ismolle helpompaa, joten vasemmassa kierroksessa tultiin vain pienempiä esteitä. Ismo myös helposti otti pari viimeistä askelta ravissa ennen hyppyä.

Ismolle oikea laukka on paljon helpompi ja voimakkaampi; vasemmalle laukka kyllä rullaa, mutta se on hankalempaa. Mutta tästä ainakin saatiin hyviä vinkkejä, mitä täytyy treenata. Eli vasen laukka ja lähestymiset laukassa! Luulen, että kesän lopulla voitaisiin kokeilla joku 40-50cm ratakin. Nyt ei vielä ratoja olla päästy hyppäämään, mutta toivottavasti pian. :)Tässä onkin mielenkiintoinen tyyli :D


Ismo ei ollenkaan kyttäile, vaikka jouduttiin vähän soveltamaan ja laittamaan tuo ämpäri esteen alle, että saatiin alempi puomi ylemmäs (toisia pidikkeitä ei tolpissa ole...). Pari pudotusta tuli, kun tultiin huono tie tai ei ollut tarpeeksi laukkaa/ravia. Niistäkään ei Ismo ottanut nokkiinsa, vaan tultiin uudelleen onnistuneesti!

En sen enempää ala analysoimaan tai selittämään mitä tehtiin, vaan voitte itse katsoa videolta! Heidi-ihana kuvasi myös kivoja videopätkiä. Jätin valitettavasti pois tutkimusreissun huussiin, mutta se tuskin teitä hirveästi kiinnostaa. ;) Jotkut äänet katkeaa vähän kesken, kun videoeditorissa ei taas vaihteeksi äänet toimineet..... Ja anteeksi kuvaajan kielenkäyttö...! :D♥10 kommenttia:

 1. Jotenkin tosi hyväntuulinen tuo video, Ismosta ollaan niin ylpeitä! :D Ei tätä lajia tyylillä tarvitse tehdäkään, kunhan yli pääsee puhtaasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, Ismossa onkin ihanaa, kun voi vaan rennolla fiiliksellä mennä! :D Ei paineita onnistumisesta. ;) Ja totta! Tyyliluokat on sitten erikseen.. :'D

   Poista
  2. Halusin tulla laittaan postausehdotuksia, kun säkin laitoit mulle :)! Mä toivoisin sulta my week-postausta, sellaisesta viikosta missä on ihan normipäiviä heppoineen mutta myös päiviä ilman hepoja :) kuvina tai videona!
   Mä tahtoisin myös lukea sun pohdintaa kehityksestäsi tänä vuonna tähän asti, ja missä haluaisit olla kun kesäloma loppuu :)

   Poista
  3. Kiitos ideoista! :) Kehityspostaus voisi olla hauska toteuttaa. Niin Ismon kuin Grandinkin kanssa kehitytty huimasti ratsukkoina. Pistän ylös nää ideat, kiitos! <3

   Poista
 2. kannattaa aavistuksen nostaa tota BB'ttein turpaosuutta ylöspäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla. Mutta omistaja kuitenkin siitä päättää..

   Poista
 3. Piti oikein mennä tarkemmin lukemaan Ismosta ennenkuin tulin kommentoimaan! :D Kivan näköistä menoa, molemmat näyttää tykkäävän :3. Ja voi että Ismo näyttää sellaiselta suloisen kiltiltä pötkylältä <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nyt jatkossa saataisiin lisääkin Ismo-postauksia tänne! :) Kiitos! Ja jep, just sellainen hyvän mielen heppa <3

   Poista
 4. Oikein kiva blogi sullakin! :) Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.