keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Hyppyjä Ismolla

Ismon kanssa ollaan nyt tutustuttu erilaisiin esteisiin, kuten vesimattoon. Elokuussa on varmaan jälleen naapuritallilla erikoisestekilpailut (viime vuotiset: linkki postaukseen). Koska viimeksi osallistuttiin Grandin kanssa, ajattelin tällä kertaa osallistua niihin Ismon kanssa - jos ja kun saadaan vain treenattua tarpeeksi! :)  Myös ainakin parit estevalmennukset on suunnitelmissa uusien valkkujen silmien alla.

Viime viikolla hypättiin Ismon kanssa pieniä esteitä, ja Ismo oli ihan innoissaan. Vähän jännitti viltti esteen päällä sekä vesimatto, mutta urheasti Ismo ylitti jokaisen.

Kuvistakin huomaa, että Ismo hyppää vain yhdellä takajalalla. Kuitenkin nykyään jalat on useimmiten jo suht lähekkäin. Tätä treenataan juurikin näillä pienillä esteillä.

Tähän loppuun vielä muutamia kuvia ja videopätkiä:

Pysäytetty videolta

Pysäytetty videolta


4 kommenttia:

 1. Hyvinhän näytti Ismo hyppäävän heti kun oli saanut nähdä esteet :) Hypyt myös näytti heti paremmilta kun esteet vähän nousi, ootko ihan varma ettei oo vähän liian pieniä ismolle ;) Mutta joo, ei ollenkaan huono, kyllä Ismosta voi vielä jotain tullakkin kun oikein jaksat sen kanssa treenata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän siinä just on, kun pienillä usein vaan kävelee läpi ja ei yritä ollenkaan, mutta ei oikein oo vielä voimaa hypätä noita isoja montaa.. :D siinä kans syy miksi ekat kisat oli suoraan 50-60cm eikä alotettu ristikoista ;) Mutta treeniä treeniä, potentiaaliahan Ismolla on vaikka kuinka paljon. <3

   Poista
 2. Ismo <3 mä alan kyllä tosissaan tykätä tästä kaverista! Huikeet te! :)

  VastaaPoista
 3. Ismo on kyllä aivan ihana <3

  VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.