maanantai 13. kesäkuuta 2016

Ratsastusharjoituksia arkeen ja juhlaan!

Mun on aivan pakko hehkuttaa ihanaa blogia, jonka löysin jokusen aika sitten! Eli Ratsastusharjoituksia arkeen ja juhlaan! -blogi, josta löytyy siis nimensä mukaisesti ratsastusharjoituksia kaikkiin tarkoituksiin! :)

Blogin esittelyteksti: 
"Tästä blogista löydät eri tasoisia ratsastusharjoituksia sekä ratsastuskoulun tunneille että itsenäiseen työskentelyyn. Toivon että näistä on apua mahdollisimman monelle hevosten parissa elämästään nauttivalle! Ratsastuksen tavoite, olkoon se meidän jokaisen itse asetettavissa! Nautitaan matkasta kohti tavoitteita yhdessä ystävämme hevosen kanssa."


Olen itse lukenut suuren osan postauksista. Blogia kirjoittaa Sari Vasenkari, ja blogi on perustettu kesäkuussa 2014, eli postauksia on aika reilusti. Todella paljon hyviä vinkkejä kouluratojen opetteluun ja kouluratojen tehtävien opetteluun ja treenaamiseen, sekä aina kuukauden koulurata -postaukset. Juuri sopivaan aikaan tuli HeB KN Special sekä kesäkuun rata HeB:3, jotka siis juuri niitä ratoja, joita itse tällä hetkellä tulen kisoissa menemään! 

Todellakin mainostamisen arvoinen blogi. Käykää ihmeessä tsekkaamassa! :)


Lucky // c-merkin koulurata 1997 -- 15.5.2016

2 kommenttia:

  1. Jes, tätä mä tarvitsinkin!

    VastaaPoista
  2. Hei ihan mahtava vinkki! Tämä tuli tarpeeseen, välillä on ihan avuton että mitä lähtisi treenailemaan tällä kertaa :D

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.