lauantai 9. heinäkuuta 2016

Finnderby-viikonloppu Ypäjällä

Kaksi viikkoa sitten sain serkulta viestin, että olisi tarjolla kaksi lippua Finnderbyyn 2.-3.7. Lähdettiin sitten Ismon omistajan tyttären Ninan kanssa Ypäjälle lauantaiaamuna, ja kyydillä tulivat myös Rebe ja Doris. Automatka kului nopeasti, kun oli samanhenkistä porukkaa mukana. :D Oli kiva myös vaihdella Reben kanssa kuulumisia pitkästä aikaa.

Vietettiin koko lauantai Hevosopistolla, Finnderbyssä, kävellen ympäriinsä. Eniten seurasin derbykentän tapahtumia, eli esteitä, sekä maastoesteitä. Käytiin myös maneesilla katsomassa reiningiä vähän aikaa, ja näinkin livenä Kari Vepsän ratsailla! Sunnuntaina seurailin vain derbykentän tapahtumia.

Yötä oltiin serkulla, ja sunnuntaina käytiin vielä parit esteluokat katsomassa. Sitten olikin jo aika lähteä kotia kohti, ja suoraan tallille. Meillä oli nimittäin Ismokokous, jonka jälkeen irtohypytettiin vähän Ismoa kentällä. Siitä kuvia aiemmassa postauksessa. :)

Viikonlopulta tuli otettua noin 700 kuvaa, joten niiden selaamisessa meni tovi.. Laitan tähän muutamia suosikkejani. Mutta varoitan, postaus on silti pitkä, sillä kuvia on monta..! ;)Loppuun vielä pieni kooste videopätkistä, joita kuvasin. :)Olitteko te katsomassa tänä vuonna Finnderbyä? 
Minä päivänä olitte? Mitä lajia seurasitte eniten? :)

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja tosi hyvin toteutettu video! Oot kyllä taitava valokuvaaja:D

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Todella kiva postaus. mäkn haluaisin päästä tälläiseen tapahtumaan. Sä oot todella hyvä ottaa kuvia.

  VastaaPoista
 3. OO vähän kivoja kuvia, kiva ku jaksoit ottaa munkin edestä! Näis kuvissa on sitä fiilistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja tietysti myös seurasta! :)

   Poista
 4. Upeita kuvia Tia! :) Osassa on ehkä aavistuksen lämpimät sävyt puhelimen näytöltä katsottuna :o Mutta tosi hyvällä hetkellä napattuja :)
  Tykkäsin myös videosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mitään kuvia en muokannut. Mutta kiitos! :)

   Poista
  2. No sitten vika lienee puhelimessa, tietokone ei enää sävyeroja näyttänyt :) Maastoesteosuutta olisi ihan superia päästä joskus katsomaan, varsinkin niin upeisiin puitteisiin, kuin mitä Finnderbyssä on. Olen aina miettinyt, miten yleisö tietää mitä kenttäkisoissa hypätään ja missä järjestyksessä? Voiko mille tahansa esteelle mennä katsomaan kilpailijoiden suorituksia, vai onko vain tietyissä "yleisöalueet"? :D Mikä nousi sun suosikkijutuksi kisoissa? :)

   Poista
  3. Maastoesteosuus oli kyllä mahtavaa katsottavaa! :D Finnderbyssä kaikki ainakin tuli samaa rataa siinä kun katsottiin, niin kun eka tuli niin jo ties mistä muutkin tulee sitten. :) kivasti pystyi koko maasto-osuuden tukeilta vesiesteelle asti kävelemään ja seuraamaan ihan vierestä! Että tavallaan koko matkalla siinä välissä oli ns yleisöalue, ja maastoestealue oli huomioteipeillä eristetty. :) Mulle ehdoton suosikki oli maastoesteet ja derbykentällä esteet. :D

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.