sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Tavoitteitani ratsastuksessa

Tavoitteita on kiva asettaa, mutta kun ne eivät yhtään ota onnistuakseen, alkaa jo ratsastajaa ottaa päähän koko homma. Miksi en vaan osaa? Tältä on taas jonkun aikaa tuntunut, kun Grandi ei liiku eteen, eikä ollenkaan kulje lähelläkään peräänantoa, vaan ennemminkin kamelina jalkojaan laahaten. Välillä kuitenkin tulee älyttömän hyviä pätkiä, jolloin motivaatiokin saa pienen buustin.

Olen jonkun verran jo kirjoittanut tästä aiheesta täällä blogissa, mutta tein silti tällaisen uuden listan tavoitteistani ratsastuksessa.

Tänä vuonna olen saavuttanut jo pari tavoittettani: ollaan Grandin kanssa saatu yli 60% tulos HeC-radasta, sekä ollaan startattu jo pari HeB-rataakin - vieläpä hyväksytyillä tuloksilla! Myös yksi tavoitteista oli saada puhtaita ratoja Grandilla, ja niitä tuli 60cm- ja 80cm-luokista.
Tavoitteitani ratsastuksessa (vuoden 2017 loppuun mennessä mahdollisesti tehtäviksi):

❥ Joku HeB-rata vähintään 60% tuloksella (vaatii peräänannon!)
❥ Grandin kanssa peräänanto tasaiseksi. Ei me muuten voida etenkään HeA-luokissa onnistua... ;)
❥ Istunnan parantaminen (kädet rauhallisiksi, katse (etenkin esteillä), jalat omille paikoilleen, ohjat tasaisella tuntumalla), niin koulussa kuin esteilläkin
❥ Ismolla 70-80cm ratoja puhtaasti läpi
❥ Eetulla HeC-radasta yli 50% tulos (Tämä on vainonnut mua jo pitkään, mutta ei ole tullut tilaisuutta yrittää. Saa nähdä päästäänkö koskaan enää edes yrittämään..)
❥ Mahdollisesti joku HeA-rata (jos HeB-ratoja suoritettu vähintään 65% tuloksin!)


Tulevaisuuden tavoitteita:

❥ HeA-ratoja vähintään 50% tuloksin
❥ 90-100cm-rata hyväksytysti läpi (ei hylätty)
❥ 90-100cm-rata puhtaasti läpi (ilman virhepisteitä)
❥ Yksittäisenä 110-130cm esteitä
Näitä tavoitteita en kuitenkaan voi ainakaan lähivuosina saavuttaa, mutta ehkä joskus! :)Onko teillä jotain tavoitteita ratsastuksessa? :)
Kiinnostaisiko teitä tällainen postaus myös tavoitteistani Ismon kanssa?

4 kommenttia:

 1. Hyvät tavoitteet sulla! :D Jos en nyt väärin ymmärtäny alkaa vaikuttaa, että kouluratsastus löytää paikkaa teikäläisen sydämestä ;D (esteide ohella toki :D)
  Tee ehdottomasti tollai Ismo-tavoite postaus myös! Pitänee varmaa ihtellekki kirjoittaa nuita tavoitteita, joskos sitä joskus sais jotain toimimaan oikein... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo, juurikin esteiden ohella ;) Pitääpä sitten varmaan tehdä:D Ja tee säkin ihmeessä! Tuntui vähän, että ellen kirjoita näitä ylös, en niitä edes muista vuoden päästä :'D

   Poista
 2. Ismo-postaus aiheen tiimoilta olisi tosi kiva! :) ja kuule sinne vaan tahkolle joskus ja laavatamma alle niin kyllä pomppaa unelmien yli ja vähän enemmänkin! ;) tsemppiä tavoitteiden jahtaukseen, pidän sulle peukkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä alkaa miettimään ja listaamaan! :) Ja kyllä täytyy varmaan ottaa joku parin päivän reissu Tahkolle päin ja soittaa jos saisi Laavan estetunnille! ;) kiitos <3

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.