torstai 11. elokuuta 2016

Elämän pieniä iloja

Välillä tuntuu, että mikään ei onnistu ja haluaisin nukkua muutaman viikon. Kuitenkin olen huomannut monia, pieniä asioita, jotka saavat mut iloiseksi, ja halusin jakaa ne myös teidän kanssa.

Eli Erikaa hieman kopioiden, päivän positiiviset (ei järjestyksessä):

1. Sain kesätyöpaikan
2. ...vieläpä ihan kivan sellaisen!
3. Matkalla töihin on lampaita ja karitsoja ihan Vihdintien varrella laitumella. Piristää aina aamua, kun ajan siitä ohi matkalla töihin.
4. Enää muutama kuukausi valmistumiseen! Toivottavasti ;)
5. Eetu on tottunut jo yksisilmäiseen elämäänsä, ja pikku hiljaa palailee takaisin tuntiponin arkeen. On ihana nähdä, että se voi hyvin ja on jälleen oma itsensä♥
6. Olen huomannut, miten paljon Ismo on ihan viimeisen parin kuukauden aikana kehittynyt!
7. Ollaan Grandin kanssa vihdoin ja viimein taidettu löytää se yhteinen sävel kouluratsastuksessa. Yhä useammin saadaan hyviä pätkiä, ja motivaatio treenata on aika korkealla. :D


Mitkä asiat saavat sinut tällä hetkellä iloiseksi? :)

10 kommenttia:

 1. Toi, että osaa arvostaa noita pieniä positiivisia asioita elämässä piristää aivan tosi paljon :D

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus. mäkn voisin tehdä tälläisen, vaikka kesän lopuksi.

  VastaaPoista
 3. OO täähän oli kiva idea, lyhyt ja ytimekäs postaus. Itselläkin tuntuu, että olisi monta ihan isompaakin asiaa mistä olla onnellinen, mutta jostain syystä en oikein osaa arvostaa mitään riittävästi tällä hetkellä.. Se on sinänsä kauheaa ja kun mä tiedän, että myöhemmin ei ole enää asiat välttämättä ollenkaan näin hyvin.. Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikalta sain idean, mut en joka postaukseen kuitenkaan muistais laittaa, niin teinkin sitte kokonaan oman postauksen. :) Ja nauti säkin välillä niistä pikkuasioista! :D

   Poista
 4. Tosi kiva postaus ja blogi sulla! Kuinka usein siellä Pohjois-Espoossa järkätään avoimia kisoja? Snettansin ja Punametsän talleilla ja muillakin lähistöllä? Kiitos etukäteen jos viitsit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Snettansilla vähän harvemmin, se on yksityistalli. Mutta Gobbackassa järkätään lähes kuukausittain, sekä PunRa järjestää Punametsässä ja Gobbackassa seurakisoja. Syyskuussa järkätään Puniksessa varmaan taas koulussa ja myös esteillä harjoituskilpailut. :)

   Poista
 5. Jee, mihin pääsit kesätöihin? :) Minä hain "talvitöihin", mutta ei ole vielä tullut tietoa sieltä suunnilta. Sekin olisi kyllä superkiva juttu, jos sinne pääsisin! :)
  Hyvä että tänne kuuluu hyvää, pitkästä aikaa kävin kun omakin bloggeri ollut suljettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteen kahvila/ravintolaan! Ihan hauska homma :) Toivottavasti pääset mihin hait!

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.