sunnuntai 21. elokuuta 2016

HRC 1-tason estekilpailut Laaksolla | 20.8.

Eilen, lauantaina 20.8., jouduin heräämään jo puoli viideltä aamulla. Puoli kuusi hain meidän Ismo-tiimin uuden jäsenen Minnin (Ismon uusi vuokraaja), ja lähdettiin tallille Ismoa ruokkimaan ja hoitamaan. Varmistettiin myös, että meillä oli kaikki valmiina, ja harjattiin Ismo kunnolla. Seitsemältä kuskimme saapui ja pakattiin kamat autoon ja Ismo traikkuun, ja suunnattiin kohti Laakson ratsastusstadionia ja Helsinki Riders Club ry :n (HRC) 1-tason estekilpailuja. Hyppäsimme 60cm luokan, jossa oli arvosteluna A.0.0, eli clearround.

Jännitin Laaksolle menoa jostain syystä enemmän kuin viime kisoja, mutta kun päästiin perille, alkoi jännityskin hälvetä. Kävin maksamassa lähtömaksun heti kahdeksan jälkeen, kun päästiin perille, minkä jälkeen otettiin Ismo traikusta ja kisahoitaja sai käydä taluttelemassa Ismoa hetken.

Tällä kertaa saatiin vain kuvia radasta. :) Kuvat © Minni

Ismolla tuli vähän kiire radalle :D  Mutta katsokaas noita lihaksia!
Vähän nauratti ja kävi samalla myös vähän sääliksi yhtä ratsastajaa, jonka hevonen kävi satula päällä piehtaroimassa kävelytysalueella. Ei siinä mitään, kun sitten vilkaisin Ismoa, oli sekin heittäytynyt onnellisena piehtaroimaan hiekkakentälle - onneksi sentään ilman satulaa! Ei muuta kuin uudelleen harjaamaan poni ja sen jälkeen laitettiinkin varusteet päälle ja nousin selkään.

Noin yhdeksältä menin verkkaamaan. Verkassa oli kaksi kentän puolikasta, joista toisella mentiin oikeaan ja toisella vasempaan kierrokseen. Tämä oli meille uutta, mutta todella kiva järjestely! Sain verkattua ravissa hyvin molempiin kierroksiin ennen verryttelyhyppyjä. Verkaksi otin muutaman hypyn molempiin kierroksiin, pystyille ja oksereille. Ismo oli ihan menossa koko ajan, ja aina pari askelta esteen jälkeen oli jarrut vähän hukassa.

Odoteltiin sitten omaa vuoroa portilla, ja Ismo taas tuttuun tapaan steppaili paikoillaan. Kun päästiin kentälle kuuluikin jo lähtömerkki, ja Ismo ampaisi taas ravissa eteenpäin.

Rata meni todella nopeasti, ja viimeisen esteen jälkeen meinasin tippua, kun Ismo vähän lähti. Rata meni muuten kivasti, vaikka lähestymiset olivatkin lähinnä ravissa. Ismo oli koko radan ihan menossa ja kuunteli ohjaavia apuja todella hyvin. Myös pohjeavut menivät kivasti läpi, mutta pidätteet eivät ihan jokaisella kerralla.. :D

Puhdas ratahan sieltä tuli, ja saatiinkin punavalkoinen ruusuke kotiin muistoksi. Sehän oli siis Ismon ensimmäinen ruusuke - eikä varmaan viimeinen ;) !


Ismo on jotain ihan omaa luokkaansa, ja olen niin ylpeä siitä ja sen kehittymisestä♥

8 kommenttia:

 1. Ihana Ismo, varsinkin noissa laukkakuvissa! Ei riemulla rajaa, voi toista :)
  Minkälaista on kisata Laaksolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ismo on aina niin innoissaan, etenkin kisoissa :D
   Laaksolla oli yllättävän "tavallista" kisata. Tosin mentiin vain 60cm ;) mutta ei niin erilaista kun odotin!

   Poista
 2. Wau, onneksi olkoon! Hienosti menitte taas :3 Ja ihania kuvia, Ismo niin nauttii hyppäämisestä!

  VastaaPoista
 3. Onnea voitosta!!! Todella hienoja kuvia. Ismolla oli selvästi kivaa.

  VastaaPoista
 4. Oi että, toinen on niin menossa :3 Onnittelut teille kahdelle!

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.