lauantai 24. syyskuuta 2016

Ismolla puomeja ja Ismon ensi viikon ohjelma

Ismolla kävi tiistaina eläinlääkäri raspaamassa ja rokottamassa, joten viikko on otettu aika kevyesti. Ismo on päässyt käyntimaastoilemaan, sekä sitä on jumppailtu kentällä. Tänään otettiin vähän puomijumppaa, kun valmentaja oli laittanut puomit valmiiksi (itselleen) kentälle.  Tultiin puomeja kaikissa askellajeissa, niin suoraan kuin vinoittainkin, sekä volteilla ja käynnissä yliteltiin erilaisilla kiemuroilla. Ismo oli todella jäykkä oikeaan kierrokseen. 

Lopuksi Ismo ei enää malttanut kuunnella ja tuntui vain todella jäykältä, joten availtiin vähän sen selkää laukkailemalla ympäri kenttää molempiin suuntiin. Ismo jopa innostui tästä, joten annoin pitkät ohjat, jolloin Ismo lähti vielä reippaammin oikein pitkää, rentoa laukkaa!  Loppukäynnit käytiin maastossa, ja Ismo vaikutti kovin tyytyväiseltä, kun pääsi viimein pienen "lomailun" jälkeen tositoimiin. 

Ensi viikolla Ismolla on sitten ohjelmassa estetreenejä, maastoilua, koulua, sekä perjantaina naapuritallin estekilpailut, joissa Minni hyppää 50cm ja minä 70cm. :)  Myös kengitys pitäisi saada alkuviikosta hoidettua.


2 kommenttia:

  1. Hauska puomitehtävä! :) Pitää pistää muistiin. Ja Ismo on niin vauhdikkaan näköinen kuvissa :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuota kun voi tulla vaikka minkälaisilla kuvioilla, tai väistäen niin, että puomi on jalkojen välissä, jne! :D Mutta jep, Ismo aina vähän innostuu kun luulee, että pääsee hyppäämään.... :D

      Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.