sunnuntai 4. syyskuuta 2016

PunRan B-mestaruus hopeaa esteillä!

Edustetaan :D  Mutta hieeno Igor ♥


Eilen, lauantaina 3.9., järjestettiin PunRan estekilpailut, joissa ratkaistiin myös PunRan estemestaruudet! B-mestaruus ratkesi 70-80cm luokassa, A-mestaruus 100cm luokassa. Mutta mennään ensin vähän tarkemmin kisa-aamun tapahtumiin. :)

Koska kisat alkoivat klo 8, piti Ismon saada heinät jo puoli seitsemältä, että se saisi rauhassa nauttia aamuruoistaan. Joten kuuden jälkeen hain Minnin taas kyytiin, ja mentiin tallille. Ismo sai heinät, ja Minni puunasi mutaisen hepan päästä häntään sillävälin, kun laitoin kaiken muun valmiiksi. Noin varttia yli seitsemän Ismo sai aamupalan, ja vähän ennen kahdeksaa lähdettiin kohti Gobbackaa ja PunRan estekilpailuja. 

Meidän ensimmäinen luokka, 60cm, alkoi klo 8:20, ja oltiin lähtövuorossa kymmenensiä. Ehdittiin hyvin verkata rauhassa, lähinnä sileällä. Otettiin myös pari verkkahyppyä, eikä Ismo tuntunut ollenkaan olevan hallinnassa. Pieni jännitys sitten iski, että mitäs jos Ismo häipyy radalla omille teilleen minulta kysymättä... :D  Radalla Ismo oli reipas, ja ainoa virhe tuli 7. esteen sarjan b-osalla; kun askel ei ollenkaan sopinut väliin, sarjan b-osa tuli mukana. Muuten todella kiva rata loppujen lopuksi! Ismo malttoi jopa kuunnella pidätteitä radalla.

Tuloksena 60cm radasta, jossa oli arvosteluna 367.1 (A2/A2), oli 4 virhepistettä perusradalta, ajassa 57,74s. Tällä tuloksella päädyttiin sijalle 5/10. Eli ei huono suoritus! :) Yhtään sarjaa meillä ei edes muualla kuin Snettansin kilpailuissa (50-60cm radalla) ole ollut, joten olen todella tyytyväinen kuitenkin Ismoon. Se on siitä ihana, että se hyppää kyllä, vaikka tultaisiin vähän huonosti ja este tulisikin mukana.

Videot ©Minni (ilmeisesti ongelmaa zoomiputken kanssa, kun heiluu tuo kuva)Ensimmäistä kertaa mentiin myös kaksi luokkaa kisoissa, kun päätin, että kokeillaanpas 70-80cm luokkaa ihan huvikseen! Mitään tulosta ei haettu, Ismolle vain kokemusta - ja sitä se saikin! Radan 5. este oli nimittäin trippeli, eikä olla aiemmin Ismon kanssa trippeliä edes hypätty. Ismo kuitenkin liiteli siitä yli todella helposti. Sarjakin päästiin ensimmäisellä yrityksellä puhtaasti yli! Sarjan jälkeinen este tuli kuitenkin mukana, kun tultiin vähän huono tie ja Ismo loikkasi silti esteen yli.

70-80cm verkassa Ismo oli myös reipas, mutta hypyt eivät olleet yhtään niin hyviä kuin 60cm luokassa. Joten lähtö sillekin radalle jännitti. Mutta radalle kun päästiin, meinasi Ismo revetä liitoksistaan jo omaa vuoroa odotellessa, ja ensimmäisen esteen jälkeen se sitten lähtikin. Hassu Ismo... :D♥

Tuloksena 70-80cm radasta (sama arvostelu kuin edellisessä luokassa) oli myös 4 virhepistettä perusradalta, ajassa 54,15s. Sillä päädyttiin sijalle 7/13. Eli ei sekään huono suoritus! Samassa luokassa kilpailtiin myös PunRan B-mestaruudesta, ja omaksi yllätyksekseni saatiin B-mestaruus hopeaa! Olen niin ylpeä pikkuisesta Igorista, niin paljon se on vain lyhyessä ajassa kehittynyt! ♥2 kommenttia:

 1. Wau! En muuta osaa sanoa kuin wau! :) ja onnea, tietenkin! :D mutta wau, upeaa :)
  Ismo on tosiaan kehittunyt ihan hurjasti, ja hyppää tosi kiltisti kyllä vähän höperöstäkin paikasta- Ismossa ja Pillerissä on jotain samaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)<3 Ja todellakin, ei vanhoja kuvia katsellessa uskoisi ton olevan sama poni! Mutta totta, onneksi ei kieltele! Taitaa olla vähän turhankin luottavaisin mielin välillä ;)

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.