lauantai 17. syyskuuta 2016

Sandbackenin estekilpailut 17.9.

Viikko vierähti nopeasti, enkä kerennyt blogia päivittelemään. Jonossakin on vielä kaksi osaa Punis-postaussarjaan. Materiaalia en tältä viikolta ole edes saanut, mutta olen Ismolla hypännyt, mennyt koulua sekä käynyt maastossa. Mutta nyt postauksen aiheeseen, eli tämän aamupäivän kilpailuihin!

Aamulla puoli yhdeksän maissa hain Minnin ja mentiin tallille laittamaan Ismo ja kamat valmiiksi kisoja varten. Ismo oli onneksi puhdas, ja kamat oltiin laitettu valmiiksi  jo eilen, joten tekemistä ei juuri ollut. Harjattiin sitten Ismo ja pakattiin noin varttia vaille kymmenen kamat ja poni autoon ja lähdettiin kohti Veikkolaa ja Sandbackenin tallia.

Minni ja Ismo ♥

Kisapaikalla maksettiin ensin lähtömaksu ja haettiin Ismolle ämpärillinen vettä. Sen jälkeen otettiin poni traikusta ja Minni talutteli sitä hetken pihalla ennen kuntoon laittoa. Ismo oli onneksi tuttuun tapaan rento ja hyvillä mielin uudessa paikassa. :)

Kun kello oli lähempänä 11, laitettiin Ismolle kamat päälle ja Minni sai mennä maneesiin verkkaamaan 60cm luokkaa varten. Ismo oli todella reipas ja vähän ehkä liiankin innoissaan. Rata heidän osalta meni reippaasti, mutta mukaan tarttui pari puomia radan toisesta vaiheesta.

Loput kuvat pysäytetty ratavideolta! Mutta muutakaan ei nyt ollut...
Meidän starttien välillä oli melkein tunti aikaa, joten Ismo sai kävellä pihalla ja maneesissa mun oman radankävelyn ajan, minkä jälkeen hyppäsin itse selkään. Oltiin lähtövuorossa 11., joten saatiin rauhassa ravailla ja kävellä, sekä otettiin pari verkkahyppyä. Ismon tajutessa jo maneesissa verkatessa estekorkeuden nousseen, se yritti rynniä ties mistä kulmista kohti esteitä. Hyvillä fiiliksillä siis radalle... not. :D

Radalla Ismo oli kuitenkin aivan mahtava, saatiin hyvät tiet ja hyvät lähestymiset, sekä tuloksena 0 virhepistettä toisesta vaiheesta. Ja radalla oli Ismolle jälleen uusi este, nimittäin viuhkaeste! Mutta Ismo ei sitä edes tainnut ymmärtää mitenkään erikoiseksi.. :D  Aika oli pari sekuntia enemmän kuin luokan voittajalla, mutta siihen vaikutti liputtajan liputus kun hälle oli tärkeämpää, että kaveri voittaa.... :D Mutta enpä jaksa välittää tuommoisesta, kun ihan treenimielessä Ismolla kuitenkin vaan menin! Jos joku heistä kerran tarvitsee sen voiton noin kipeästi, niin ei se multa sitä onnistunutta rataa ota pois. :)  Ismo oli niin hieno, että en voi muuta kuin hymyillä! ♥
Ensi viikolla Ismolla ohjelmassa raspaus, rokotus, kevyttä koulutreeniä, sekä parit kevyet maastot. Seuraavat kilpailut mulla onkin sitten 25.9., kun mennään Grandin kanssa HeB (HeB:3 2009) naapuritallin kilpailuissa. Sitten mahdollisesti 30.9. vielä naapuritallin estekilpailut Ismolla. Näiden jälkeen taitaakin tämä kisakausi olla aikalailla taputeltu. :)

2 kommenttia:

 1. Ai että, tulee aina niin hyvä mieli, kun lukee teidän onnistumisista! Ootte vaan niin upea pari :)!
  Olisi kiva saada muuten tänne blogiin joskus Minnin kirjoittama postaus Ismosta, tai vaikka Ismon kirjoittama postaus jostain reissusta vaikkapa maastolenkistä! :) Tuli vain näin toiveena mieleen, niin päätin tähän samaan syssyyn laittaa :D
  Olisi myös tosi hauska lukea teidän taipaleen käännekohdat, minkä takia olette päässeet tähän, missä olette nyt, ja missä on teidän tavoitteet? :) Olette vain niin upean näköisiä, että olisi hauska lukea tästä ihan kokonaisen postauksen verran! :)

  -Siiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla♥ Tulee aina hyvä mieli sun positiivisista kommenteista!
   Voisin pyytää Minniä kirjoittamaan postauksen Ismosta ja vähän heistä, jos Minni vaikka suostuisi! Ja noita heppojen kirjoittamia postauksia on hauska aina lukea, eli pitää varmaan pyytää Ismoa käväisemään täällä blogin puolella. (Kun saisi sen gopron, että saisi vaikka esteiltä kuvia, Ismon näkökulmasta...) ;)

   Mulla on itseasiassa tekeillä postaus siitä, miten Ismo mun elämään päätyi, sekä postaus meidän tavoitteista. Mutta pitäisi löytää aikaa niiden toteuttamiseen.. :D Mutta jonossa ovat!

   Kiitos ihan super paljon<3

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.