sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Viikon hyppytreenit ja ensi viikon pläänit!

Viime torstaina oli omalla kentällä estevalkku. Hypättiin 4 esteen jumppasarjaa. Alkuun tultiin ravipuomeja, sitten laukkapuomeja ja sitten nostettiin ne ristikoiksi ja tultiin innarina. Vasempaan kierrokseen viimeinen este nostettiin pystyksi, mutta oikeaan, eli huonompaan suuntaan, tultiin vain ristikoina. Laukka rullasi alusta alkaen todella kivasti ja rauhallisesti, mistä yllätyin hirveästi.

Lauantaina oli tavalliset estetreenit. Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä Kekkapään maastoradalle, mutta sateisen sään takia jätettiin väliin. Suurin osa Ismolle sopivista esteistä siellä on kuitenkin nurmipohjalla, eikä niitä ole turvallista hypätä märällä kelillä. Joten tyydyttiin hyppäämään kentällä.

Alkuun Ismo ei kuunnellut ollenkaan mitä siltä pyysin. Laukan sijasta Igor tarjoili ravurin raviaan. Vasempaan kierrokseen saatiin joten kuten laukat, oikeaan vasta ihan tunnin lopuksi.

Tultiin tunnilla erilaisia kontrolliharjoituksia ja treenattiin laukkaa. Kentällä oli vain kaksi estettä vähän kuin lävistäjillä. Tultiin niitä alkuun ravipuomeina volteilla ja kahdeksikkona, minkä jälkeen piti tulla laukassa kahdeksikkona. Vasempaan kierrokseen taas todella hyvin, oikealle ei tullut kuin kerran-pari laukassa. Nostettiin sitten ristikoiksi, jolloin laukka pysyi vähän paremmin yllä.

Loppuun nostettiin molemmat esteet mataliksi ristikko-oksereiksi, jotka päästiin laukassa kahdeksikkona molempiin suuntiin! Jes! 

Kuvat lauantailta, ja kuvat on ottanut © Heidi TanttuLaukkapuomit... :DEnsi viikolla menen Ismolla vain tiistaina, jolloin tarkoituksena olisi mennä kunnolla koulua, mutta ajattelin käyttää laukan treenaamisessa apuna puomeja ja pieniä kavaletteja. Sain valkulta hyviä vinkkejä, jotka tulevatkin heti käyttöön!

Nyt ollaankin hypätty aika paljon, joten ensi viikosta tulee Ismolle koulupainoitteinen, kun meidän tiimin ihanat vuokraajat (Minniä lukuunottamatta, kun on mun mukana!) hoitavat Ismon liikutuksen. Ismolle on luvassa parit maastot, sekä monet koulutreenit.

Nimittäin ensi viikolla, keskiviikosta sunnuntaihin, olen jälleen Helsinki International Porsche Horse Show :ssa toimihenkilönä, joten sen reilun viikon verran blogi taitaa olla aika hiljainen. En tiedä vielä vuoroja, joten en osaa ollenkaan sanoa, pääsenkö edes koneella käymään. Kun tietenkin vuorojen ulkopuolella haluan seurata näytöksiä ja ratsukoita, sekä kierrellä expossa! ;)  Kännykällä pystyn kommentoimaan ja vastailemaan, mutta postauksia en pysty kirjoittamaan. Joten seuraava postaus taitaa tulla sitten vasta HIHS-viikonlopun jälkeen, kunhan saan kuvamateriaalia taas meidän puuhista! :)

Voitte kuitenkin seurata instagramissa: @team.pelkonen  sekä etenkin snapchatissa: tiamikaelaa  mun ensi viikon (ja yleensäkin :D) tapahtumia. Instagramiin päivittelen useimmiten aina ennen blogia! :)


Onko teillä jotain toivetta, millaista postausta haluaisitte HIHS:stä tänä vuonna? 

Viime vuonna tein my dayn sekä kuvapostauksen. Toki kuvia tulee varmaan räpsittyä taas paljon, mutta haluatteko esimerkiksi my dayn? Tai vain koosteen viikosta tms? :)

Mulla on pari ideaa, mutta kertokaas, kiinnostaisiko teitä:
♦ aikataulu-myday
♦ video-myday
♦ myday kuvina
♦ expo-löydökset (mikäli en pysty olemaan shoppailematta!) videona tai kuvina
♦ kuvapostaus

Oletteko te menossa tänä vuonna HIHSiin? Minä päivänä/päivinä? :)

10 kommenttia:

 1. Oi ihana kun pääset HIHSiin! Kade! :D Mua kiinnostaa ihan kaikenlaiset postaukset sieltä, että pääsen menoon mukaan ;)
  En kestä tuota "laukkapuomeilla" kuvaa, huikee Ismo :'D onneksi kaikki tehtävät onnistui kuitenkin loppujenlopuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää sitten varmaan joku päivä tehdä my day :D
   Ismo kävi ihan ylikierroksilla ja venytti raviaankin sitten laukkapuomeille sopivaksi.. :'D Mutta niimpä, on aina hyvä lopettaa onnistumiseen, että molemmille jää hyvä mieli treenistä. :)

   Poista
  2. Joko saa HIHS- postauksen, jokojokojoko?!?! :3
   Kuka oli sun suosikki/löysitkö jotain erityisen mieleenpainunutta suoritusta? :)

   Poista
  3. Varmaan huomenissa aamupäivällä voisin kirjoitella HIHS:stä ainakin yhden postauksen! :)
   Mieleenpainuvin rata oli varmaan se World Cup 160cm -radan voittoratsukko, joka uusinnassa ratsasti ihan mielettömän hyvän ja nopean radan, vaikka hepalta lensikin kenkä kesken yhden hypyn! :D Mutta tosi makeita suorituksia ja sitäkin upeampia ratsukoita. Oli tosi kiva päästä myös verkassa seuraamaan niitä.
   Edelleen suosikkeina on esteillä Gulliksenit, Niclas Aromaa ja Leopold van Asten. Koulussa oikeastaan vain Stella Hagelstam. (Toivottavasti kirjoitin nimet oikein, pikkuisen univelkaisena vielä kävin lukemassa sun blogin ja oli ihan pakko kommentoida!) :)

   Poista
 2. ihania kuvia ja tosi hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. teen edelleen bannereita :9 Ja näin asiasta toiseen niin kivastihan se menee. :)

  VastaaPoista
 4. Voi Ismoa, hyvin kuitenkin näytti onnistuvan loppua kohden! :) Ja teidän meno senkun paranee. Sulla on myös kadehdittavan vakaa istunta!
  Ja ei ihan törmäilty HIHSissä, mutta Backlundin voiton palkintojen jakoa katottiin ilmeisesti samasta katsomosta, ainakin snäpit oli täysin samasta kohtaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun se malttaa keskittyä, niin homma toimii! :D Ja kiitos paljon! Ismon kanssa treenatessa on istuntakin parantunut, kun se saattaa yhtäkkiä kääntyä 180 ja jatkaa kiitoravia... :'D
   Ja niimpä, yritin vähän kattoa, mutta en sua tunnistanut! Hassua, jos oltiin kuitenkin suht vierekkän.. :D

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.