lauantai 26. marraskuuta 2016

Joulukuun erikoispostauksista ja paluu Ismoiluun!

Tänä(kään) vuonna en joulukalenteria lähtenyt blogiin tekemään, sillä ideoita ei ollut ja nyt onkin jo liian myöhäistä. Päätin kuitenkin joulukuun ajan postailla hieman erikoisempia postauksia, perus ratsastuspostausten ohella. Muutama onkin jo luonnoksissa odottelemassa viimeistelyä ja ajoitusta, mutta kysynkin teiltä:

Millaisia erikoispostauksia te haluaisitte blogissa joulukuun aikana mahdollisesti nähdä? :)Sitten postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli Ismoon. Ismo on siis viimein palannut normitreeniin, jes! HIHSin jälkeiset muutama viikkoa olivat lähinnä masentavia. Mutta siitä on nyt päästy yli, ja Ismo on taas treenikunnossa.

Aloitettiin kevyellä treenillä, mutta tällä hetkellä on otettu jo esteetkin mukaan kuvioihin. Instagramissa ehdinkin tästä jo julkaista yhden kuvan. :)

Tällä viikolla menin Ismolla tiistaina puomeja, torstaina hypättiin muutaman kerran pienehköä ristikkoa, sekä tänään lauantaina erkan jälkeen jumppailtiin hetki kahdeksikolla. Torstain ristikkojumppana tultiin laukassa ympyrällä sekä vielä kahdeksikolla laukanvaihtoineen, ja Ismo oli aivan super ratsastaa!

Huomenna meillä on kouluvalmennus aamupäivällä, ja ensi viikon Ismoilut ovat vielä auki. Katsotaan, minä päivinä mennään. Jos sitä vaikka lähtisi maneesille hyppäämään, kun nyt on luvattu sitten pakkasta ja lunta taas pariksi viikoksi.

Kerkesin tällä viikolla käymään myös perjantaiaamulla Repellä maastossa, sekä Grandin kanssa tehtiin vähän puomi-kavaletti-puomi -jumppaa, josta se innoistui kovasti. :)

Ismoseni♥ Ei ehkä ulkoisesti kaunein, mutta sisimmältään kuitenkin ihana ;)


Tämä oli vähän tällanen kuulumispostaus, kun en ole saanut uutta materiaalia ratsasteluista. Täytyisi ehdottomasti hankkia GoPro-actionkamera tai muu vastaava, että saisi myös maastoilta otettua videopostauksia!

Nyt lähden valmistelemaan niitä joulukuun erikoispostauksia, jotta ne ovat sitten ajoissa valmiita! Heipat, ja ensi postaukseen. :)

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että ootte päässyt taas Ismon kanssa treenailemaan :) Pääsimpä itsekin hyppimään pieniä ristikoita viime tunnilla, hui että :D Mutta olihan se aika hauskaa ;)

  Ja innolla odotan joulukuun erikoispostauksia. Ehtisipä ja olisipa aikaa itelläkin, mennyt liian kauan jo ihan tavallisen postauksen kirjoittelusta. Aika ei vaan tunnu riittävän yhtään mihinkään ylimääräiseen! Jospa joulua kohden mentäessä helpottaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä! :) Ai kun kiva! Itteä vähän "kyllästyttää" nuo pikkuristikot, mutta välillä niilläkin on kiva treenata. Miten meni? :D
   Ja kiva kuulla! Ajattelin, ettei ittelläkään olisi aikaa, mutta nyt näin lukion päätyttyä sitä aikaa on vain ilmaantunut! Vapaa-aamut on jokseenkin käyneet jo tylsiksi. ;)

   Poista
 2. Kiva postaus tia! Ihana Ismo! Kiva kun pääsette taas hyppimään esteitä,koska Ismo on ollut saikulla👍 voitko tehdä myday-videon vaikka jouluaatoksi? Tai heppa-kuulumiset kuvina sekä tekstiäkin paljon! Kun tykkään lukee sun blogia Tia!😊😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset myös Ismolta<3 Näimpä! Torstaina onkin estevalkku, ja toivottavasti kuvaaja lähtee mukaan! :) Kiitos ideoista, voisin tehdäkin!
   Ihana kuulla! Kiitos ihanasta kommentista<3

   Poista
 3. Mä haluan ehdottoamasti lukea postauksen teidän vuoden kohokohdista, ja kehityspostauksen vuoden alku-nykytilanne! :) Ja sitten voisin myös mielelläni katsella sun lempikuvat (ratsastus/heppa) per kuukausi (eli tammikuun lempparikuva, helmikuun lempparikuva....)! :) Toivottavasti toteuttaisit näistä jonkun, olisi niin kiva lukea ja katsella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä toteuttaa kaikki! :D Itteasiassa kehityspostaus ja vuoden top 10 -postaukset on tulossa, mutta tuo kuukauden lempparikuvat on kiva idea! Laitan ylös ja rupean metsästämään kuvia koneen syövereistä...! :)

   Poista
  2. Jee, kiva kuulla! :) Sitten yksi "erikoisempi" mutta kuitenkin "tavallinen" postaus voisi myös olla ääniraidallinen video, jos jossain vaiheessa joku ottaa videota menosta :) Mä itse olen tosi huono tekemään niitä, kun en ehdi selittää, kun onkin mennyt jo ihan ohi koko juttu :'D Ja koska opettaja, niin sen kommentit no ihan kiva jättää kuuluviin ;)
   Mahtavaa, että joulukuussa pääsee lukemaan niin paljon kaikkia kivoja, erikoisempia postauksia, jee! :) Ehkä nämä hevosblogitkin alkaa taas vähän yhtenäistyä, jos alkaisi kommenttiboksitkin kuumentua :)

   Poista
  3. Jep, oon huomannut, että moni on siirtynyt lähes kokonaan ig:n puolelle, eikä enää jaksa blogia päivitellä. Musta tää on kuitenkin hauskaa :D
   Mulla ei ole toimivaa mikkiä koneessa, mutta ehkä sellainen täytyy hommata, että saisin tehtyä niitä ääniraidallisia videoita! :)

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.