keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Pieni kysely!

Päätin nyt itsekin tehdä tällaisen pienen kyselyn teille lukijoille, liittyen blogiini. Kyselyyn pääsette tästä, tai voitte vastata suoraan täällä blogissa.

Kiitän kaikkia vastanneita jo näin etukäteen! :)


7 kommenttia:

 1. On kyllä kiva, kun moni kehittää nyt blogejaan lukijoiden toiveiden mukaan, vaikka kaikkihan me varmaan itsellemme tätä teemme! On hienoa päästä itse vaikuttamaan lempiblogeihinsa, mutta myös kehittää omaansa lukijoidensa toiveiden pohjalta paremmaksi! :)
  Vastasin kyselyyn jo aiemmin, mutta toivon tässä nyt vielä ihan erikseen, että blogiin toivoisin niin paljon valmennuspostauksia, kun vaan saat toteutettua. Ilman kuvia tai materiaaleja ei siis tietenkään tarvitse tehdä, ellei jotain ahaa-elämystä tule, mutta muuten niitä on niin mahdottoman kiva lukea ja siinä kun ajattelee itsekin samoja asioita, joita itse ratsastaja on käynyt tunnilla läpi ja pohdiskelee tekstissään. Tykkään myös paljon katsoa ratsastusvideoita, en niinkään MyDaytä tai sellaista, vaan heppajutskuja, joten niitäkin voisin toivoa tähän samaan syssyyn :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Itsellenihän tämä toimii "ratsastuspäiväkirjana", mutta musta on kiva, kun joku kommentoi ja esim. samaistuu johonkin mun ongelmaan tai onnistumisen tunteeseen! :D
   Kiitos ehdotuksista! Näihin täytyy siis panostaa hiukkasen enemmän. ;) Kuvaajaa ei ole nyt juurikaan ollut paikalla (syitä, jotka eivät välttämättä kuulu tänne blogin puolelle). Mutta ehkäpä jatkossa joku sattuisi olemaan tallilla niin, että saisi edes muutaman kuvan otettua! Paljon kivempi tosiaan tehdä postauksia uusilla kuvilla, kuin throwbackeilla ja kuvattomina...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Google forms -sovellus(/ohjelma?) kautta. :)

   Poista
  2. Ihan netissä siis :D Googleen: "google forms" ja se heittää sitten sinne että pääsee luomaan oman kyselyn. :)

   Poista
 3. Aika kiva. Voisin ehkä itsekin tehdä tällaisen joskus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva kuulla myös mielipiteitä blogista, mitä ei välttämättä kommenteilla tule. :)

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.